Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!

Εξαιρετικό!!! Δείτε πως ένα ετοιμοθάνατο άλογο βρήκε μια δεύτερη ευκαιρία



Δείτε πως ένα ετοιμοθάνατο άλογο βρήκε μια δεύτερη ευκαιρίαΕίναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει λίγη αγάπη..
Όταν συνάντησαν τον Μπένυ, έμοιαζε περισσότερο με κόκαλα παρά με άλογο. Ήταν φανερό ότι είχε να φάει μέρες και ότι ξέμενε σιγά σιγά από ζωή.

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του τον είχε εγκαταλείψει στην τύχη του. Οι άνθρωποι όμως της οργάνωσης «Last Stop Horse Rescue» έκαναν τα πάντα για να αποτρέψουν το μοιραίο. Και τα κατάφεραν..

Κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών, ο Μπένυ μεταμορφώθηκε σε ένα πανέμορφο άλογο. Εσωτερικά και εξωτερικά.

Ο Μπένυ είχε αφεθεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του να πεθάνει. Είναι θαύμα πως κάποιοι τον ανακάλυψαν. Δείτε πως ένα ετοιμοθάνατο άλογο βρήκε μια δεύτερη ευκαιρία Δεν μπορούσε καν να κινηθεί, πόσο μάλλον να σταθεί στα πόδια του. Δείτε πως ένα ετοιμοθάνατο άλογο βρήκε μια δεύτερη ευκαιρία Αλλά μετά από τρεις μήνες γεμάτοι με αγάπη και φροντίδα, ο Μπένυ άρχισε σιγά σιγά να ανακτά την υγεία του. Δείτε πως ένα ετοιμοθάνατο άλογο βρήκε μια δεύτερη ευκαιρία Ο κτηνίατρος σχεδόν έκλαιγε όταν είδε την πρόοδο του άτυχου αλόγου. Δείτε πως ένα ετοιμοθάνατο άλογο βρήκε μια δεύτερη ευκαιρία Πριν και μετά. Δείτε πως ένα ετοιμοθάνατο άλογο βρήκε μια δεύτερη ευκαιρία Σήμερα ο Μπένυ είναι μια έμπνευση για όλους – ακόμη και τα υπόλοιπα ζώα του αγροκτήματος. Δείτε πως ένα ετοιμοθάνατο άλογο βρήκε μια δεύτερη ευκαιρία Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη αγάπη!


Δείτε πως ένα ετοιμοθάνατο άλογο βρήκε μια δεύτερη ευκαιρία


Δείτε το βίντεο:




dinfo.gr
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου