Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015



2015 Clock Green Screen2


Κάθε νέα χρονιά έχει το δικό της φορτίο πού συνήθως είναι διαφορετικό, άν όχι καί χειρότερο από το προηγούμενο. Άς είμαστε κοντά στόν Χριστό πού τίς μέρες αυτές εορτάσαμε τήν Γέννησή Του καί ο Θεός, ότι κι΄ άν γίνει, δέν θά μάς αφήσει. Νά έχουμε πάντα υπομονή καί ελπίδα...
Λίγο πριν φύγει αυτός ο χρόνος, πρέπει κάποια στιγμή,
να κάτσουμε όλοι μας ,μόνοι με τον εαυτό μας για λίγη ώρα και να κάνουμε μια ανασκόπηση του χρόνου που φεύγει.
Να αναλογιστούμε τις πράξεις μας, τα λόγια που είπαμε, τα λάθη που πιθανόν να κάναμε, τις επιτυχίες μας και γενικά να δούμε πως οι αποφάσεις μας και οι ενέργειες μας , επηρέασαν ή άλλαξαν την ζωή μας, ή και την ζωή άλλων ανθρώπων, προς το καλύτερο η το χειρότερο.
Έτσι, σαν μια εξομολόγηση στον εαυτό μας…
Και αφού αφιερώσουμε κάποια ώρα σε αυτήν την διαδικασία, θα πρέπει να καταλήξουμε σε συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν να είμαστε ακόμη καλύτεροι την χρονιά που θα έρθει. Μια υπόσχεση αν θέλετε ,για μια καλύτερη πορεία.
Κάτι σαν μια επανεκκίνηση της ζωής μας.

Αν αυτό το έκαναν όλοι οι άνθρωποι, με πόση θετική ενέργεια άραγε θα έμπαινε ο νέος χρόνος για όλη την ανθρωπότητα; Αφήνουμε όλα τα σκουπίδια να τα πάρει μαζί του ο παλιός και ξαναγεννιόμαστε μέσα στην χάρη της αγάπης και της ελπίδας του νέου.
Να θυμόμαστε πάντα ότι « Θεός, ακούει αυτούς πού προσπαθούν».

Αυτό λοιπόν θα ζητήσω και εγώ να είναι το δώρο μου από τον Νέο χρόνο. Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι να πράξουν αυτή την ανασκόπηση τους εφέτος.
Όλοι οι άνθρωποι να αναγεννηθούν ξανά, μέσα στη ελπίδα και την αγάπη.
John Fenix
Πηγή
πηγη:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου