Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Με μια κίνηση ο Πουτιν, τρέλανε τους Αυστραλούς!



Άντε γεια! Ο Πούτιν άφησε στα κρύα του λουτρού τους G20 και έφυγε από την Αυστραλία

Μπορει ολοι οι διεφθαρμένοι νταραβεριτζήδες της δύσης να έκαναν μαύρη προπαγάνδα κατα του Ρώσου ηγέτη με πρόσχημα τους φασιστες της Ουκρανιας, ο Πουτιν όμως παλι κατάφερε να κερδίσει την κοινή γνώμη της Αυστραλίας με μια μόλις κίνηση. Μετα τις ψυχρές χειραψίες λοιπον με τους αχυρανθρωπους τύπου Ολάντ, ο Πούτιν χαιρέτισε με θερμή χειραψία εναν προς εναν αστυνομικούς και υπαλλήλους που τον συνόδευαν κατα την διαρκεια της παραμονής του.

Η εικόνα έπαιξε στην αρχή στα αυστραλιανά μεσα, αλλά έπειτα εξαφανίστηκε αφού η αντίδραση της κοινής γνώμης ηταν συντριπτική: “Δεν εχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο, ολοι αυτοι οι ηγέτες που χαιρετιούνται μεταξύ τους συνήθως νομίζουν οτι είμαστε σκλάβοι ή ρομπότ”…
Μα έτσι μας θέλουν οι ανελλήνιστοι εξουσιαστές, γι’ αυτο τρέμουν τον μονο ηγέτη – μέτοχο Ελληνικής παιδείας.

http://olympia.gr/


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένας άνθρωπος που δύσκολα αλλάζει γνώμη. Ακόμη κι αν εκείνη που τον πιέζει είναι η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ. Ο πρόεδρος της Ρωσίας έκανε την απειλή του πράξη και οργισμένος από τις πιέσεις που δέχτηκε για το θέμα της Ουκρανίας, εγκατέλειψε άρον άρον τη Σύνοδο της G20 και την Αυστραλία!
Πήρε λοιπόν το... καπελάκι του κι έφυγε όπως είχε προαναγγείλει μετά τις συναντήσεις του με τους πρωθυπουργούς τη Βρετανίας, της Αυστραλίας και του Καναδά. Όλοι τους, του ζήτησαν έναν πράγμα: να φύγει η Ρωσία από την Ουκρανία. Και δεν το ζήτησαν ευγενικά...
Αλλά ο Πούτιν δεν έχει συνηθίσει να... τρώει ξύλο. Αφού τους έδωσε την απάντηση πως "κάτι τέτοιο (σ.σ. να φύγει η Ρωσία από την Ουκρανία είναι αδύνατο), γιατί δεν είμαστε εκεί", αποφάσισε να φύγει. Επιστρατεύτηκαν τα μεγάλα μέσα (λέγε με Άνγκελα Μέρκελ) για να τον πείσει να αλλάξει γνώμη και ενώ έδειχνε πως τα κατάφερε, το πρωί της Κυριακής ο Πούτιν πήρε το αεροπλάνο του και γύρισε στη Μόσχα.

Πριν φύγει, με το γάντι, άφησε αιχμές προς τους δυτικούς ηγέτες που τον στρίμωξαν στα σχοινιά για να τον πείσουν να φύγει η Ρωσία από την Ουκρανία. Ο Πούτιν μίλησε για «εποικοδομητική ατμόσφαιρα» κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας.

«Πράγματι, κάποιες από τις απόψεις μας δεν συμπίπτουν, αλλά οι συζητήσεις ήταν ολοκληρωμένες, εποικοδομητικές και πολύ χρήσιμες» δήλωσε ο Πούτιν σε τηλεοπτική συνέντευξη Τύπου προς τη ρωσική τηλεόραση.
Ο Ρώσος πρόεδρος ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας και οικοδεσπότη της Συνόδου Κορυφής Τόνι Άμποτ για τη φιλοξενία. Κι ας ήταν εκείνος που, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, απείλησε να τον... καταχεριάσει, χρησιμοποιώντας μάλιστα έναν όρο του αυστραλιανού ράγκμπι, το το shirt front. Η έκφραση αυτή χρησιμοποείται όταν ο αμυντικός αντί να κάνει τάκλιν για να σταματήσει τον επιτιθέμενο, τον χτυπάει δυνατά στο στήθος!

σχόλιο Γ.Θ : Η ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του Πούτιν, από τους σιωνιστικούς υπαλλήλους που παριστάνουν τους αρχηγούς κρατών, ήταν η εκδίκηση λόγω της ταπεινωτικής εμφάνισης του πλανητάρχη ΤΟΥΣ στην Κίνα.


newsit
 
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου