Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΚΙ' ΟΜΩΣ, ΑΚΟΜΗ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ... !!!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ… ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟ….

Posted by olympiada στο Νοεμβρίου 30, 2014


Σήμερα στην ΝΕΡΙΤ ή ΔΤ ή πώς αλλιώς τη λένε:
Αφού είπε η ΔΤ ότι σαν σήμερα οι τούρκοι στο Ναϊρόμπι της Κένυας συνέλαβαν τον Οτσαλάν συμπλήρωσε «πλήρως ενημερωτικά»: «ΥΠΟ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΘΗΚΕΣ».
Ξέχασε την Εθνική ντροπή ότι τον Οτσαλάν, παρέδωσαν στους
τούρκους οι ημέτεροι,
Σημίτης, Πάγκαλος (ως μέγας τραγουδιστής), ο νυν πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο Βασίλης Παπαϊωάννου και άλλοι.
Και χάριν στον μάλλον δολοφονηθέντα σε αεροπορικό «δυστύχημα» τότε ΑΝΥΠΕΞ Γιάννο Κρανιδιώτη, που ανέλαβε μόλις ο γνωστός και εκ των ΙΜΙΩΝ κτλ Πάγκαλος υποχρεώθηκε τότε να παραιτηθεί, μάθαμε με τη συνημμένη έκθεση τι ακριβώς συνέβη.
Η έκθεση του τότε άξιου Έλληνα πρέσβη στο Ναϊρόμπι Κωστούλα, εγράφη κατόπιν τότε άμεσης εντολής του αείμνηστου Γιάννου Κρανιδιώτη, να γραφεί έκθεση που να περιγράφει με το νι και με το σίγμα τι ακριβώς συνέβη.
Δεν πρέπει να μείνει Έλληνας σε Ελλάδα, Κύπρο και αλλού, που να μην διαβάσει την εν λόγω έκθεση για να μάθει πολλά για τους αναφερόμενους στην έκθεση αυτήν. Και για τον κατέχοντα Βασίλη Παπαϊωάννου την σπουδαιότερη από Ελληνικής πλευρά πρεσβεία. Αυτήν της Κύπρου.
Για το θέμα της παράδοσης του Οτσαλάν συνέγραψε και βιβλίο ο βρεθείς τότε στο Ναϊρόμπι της Κένυας και πλήρως γνώστης των τελεσθέντων, Σάββας Καλεντερίδης (Η ώρα της Αλήθειας)…. Ευριπίδης Μπίλλης

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου