Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

"ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ" !!! ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ !!! ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ !!! ΒΡΕ ΡΩΤΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΑΣ 'ΠΕΙ, ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ... ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!

Πανικός στη Βουλή με την “ανώνυμη” καταγγελία Δραγασάκη

Posted by economikos στο Οκτωβρίου 8, 2014

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε από το βήμα της Βουλής σε μια καταγγελία – βόμβα, χωρίς ομως να δώσει ονόματα. Όπως είπε, μπορεί ένας επιχειρηματίας, ένας καναλάρχης ή ενας μικρότερος καναλάρχης, ή ενας εφοπλιστής ή καποιος φίλος του πρωθυπουργού να πάρει τηλέφωνο και να σβηστεί ένα πρόστιμο που του είχε επιβληθεί. Αυτή η καταγγελία προκάλεσε την έκρηξη του συμβούλου του
πρωθυπουργού και Υπουργού Επικράτειας Δημήτρη Σταμάτη ο οποίος φώναζε από τα έδρανα ενώ στη συνέχεια έλαβε το λόγο και ειπε προς τον Γ. Δραγασάκη: “Ειναι βαριά κατηγορία ή βαριά συκοφαντία”, ζητώντας να δώσει ονοματεπώνυμα. “Με ονοματεπώνυμα μιλούν οι έντιμοι πολιτικοί”, είπε ο Δ. Σταμάτης.
“Δεν είμαι έτοιμος ακόμα”, απάντησε ο Γ. Δραγασάκης, αν και δεσμεύτηκε να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα. Ζήτησε απο τον Δ.Σταμάτη να ελέγξει τις τροπολογίες που πέρασαν το τελευταίο χρονικό διάστημα με ευθύνη Μπαλτάκου. 

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

1 σχόλιο: