Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΕΛ: Εκπληκτικό, Ελπιδοφόρο, Αγωνιστικό, Εθνικό, Συγκινητικό, Υπέροχα Ελληνικό. Ας τιμωρηθείς ΑΠΟΕΛ από τους γραικύλους ευρωπαίους τουρκόφιλους. Τόσα παλληκάρια τιμούμε στους αγώνες σου.

Posted by spitha80 στο Οκτωβρίου 1, 2014

αποελ 

Εντυπωσιακό και συνάμα ανατριχιαστικό κορεό δημιούργησαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στη νότια κερκίδα κατά την είσοδο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Οι πορτοκαλί σχημάτισαν την μοιρασμένη πατρίδα, την Κύπρο, με κόκκινο χρώμα στις κατεχόμενες περιοχές και μαύρο φόντο γύρω της. Λίγο μετά, όμως, η συνέχεια ήταν πιο εντυπωσιακή (απολαύστε την μέσω του βίντεο)…

Εκτός από αυτό, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ανάρτησαν και ένα πανό με το μήνυμα «δεν ξεχνώ» σε πρώτη φάση και «η Κύπρος είναι ελληνική» σε δεύτερη, σε διάφορες γλώσσες, για να σταλούν μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Εντυπωσιακό, ανατριχιαστικό, αλλά ίσως τιμωρηθεί…..

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας των γαλαζοκίτρινων, Πρόδρομο Πετρίδη, ο οποίος εντυπωσιάστηκε όπως ανέφερε, υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί η ομάδα του από την UEFA.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, πιθανό να αφορά σε μηνύματα πολιτικού περιεχομένου τα οποία απαγορεύονται από την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια Ομοσπονδία (FIFA).

Απολαύστε και το βίντεο…


 

otwnagrafwn.blogspot.gr

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

1 σχόλιο:

  1. Γιατί η FIFA να τιμωρήσει τον ΑΠΟΕΛ ενώ επιτρέπει στα Σκόπια να εμφανίζονται ως Makedonia; Σε όλες τις αθλητικές μεταδόσεις, η εθνική ομάδα των Σκοπίων εμφανίζεται ως MKD. Δεν είναι αυτό ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων; Αλλά τι να πει κανείς για έναν λαό που έχει αποδεχτεί να τον αποκαλούν διεθνώς ως Γραικό (=υπόδουλος - Greek)... Ας ελπίσουμε ότι η πολιτικές ηγεσίες Ελλάδας και Κύπρου θα επέμβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή