Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΚ: Ξύπνησε από το κώμα μέσα στο φέρετρο και πέθανε από ασφυξία!

Posted: Σεπτεμβρίου 26, 2014 at 1:15 μμ, Last Updated:
swste
Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη, αλλά και ολόκληρη η χώρα, από τη φρικιαστική αυτή ιστορία που μοιάζει με σενάριο βγαλμένο από ταινία τρόμου!
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, μια 45χρονη γυναίκα θάφτηκε ζωντανή στο νεκροταφείο της Περαίας! Όπως υποστηρίζουν συγγενείς της, η άτυχη γυναίκα ξύπνησε από το κώμα που είχε περιέλθει, αλλά πέθανε από… ασφυξία (!) μέσα στο φέρετρο, λίγη ώρα μετά την κηδεία της!!!

Η 45χρονη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της πόλης, καθώς έπασχε από καρκίνο. Με βάση τους θεράποντες γιατρούς άφησε την τελευταία της πνοή κι έτσι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό μαζί με το πιστοποιητικό θανάτου. Στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε κανονικά η κηδεία της στα νεκροταφεία της Περαίας.
Αφού αποχώρησαν και οι τελευταίοι συγγενείς από τον τάφο, λίγη ώρα αργότερα, κάτοικοι της περιοχής, αλλά και μια παρέα ανηλίκων που έπαιζαν έξω από την περίφραξη των νεκροταφείων, άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια, μέσα από τα έγκατα της γης! Κάποιοι είπαν ότι άκουσαν μία φωνή που έλεγε: «Βοήθεια, σώστε με!». Την ίδια ώρα και ο νεκροθάφτης ισχυρίστηκε ότι άκουσε χτυπήματα!
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, ήταν ήδη πολύ αργά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η 45χρονη ξύπνησε από το κώμα, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο! Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, όταν την ξέθαψαν είδαν ότι τα χέρια της βρίσκονταν σε διαφορετική θέση από εκείνη της ταφής!
Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, ενώ οι συγγενείς της καταγγέλλουν τους γιατρούς του ιδιωτικού θεραπευτηρίου και αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.
Τι λέει η γιατρός που εξέτασε τη σορό της:
Σύμφωνα με τη Χρυσή Ματσικούδη γιατρό του ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σημείο και εξέτασε τη σορό της γυναίκας, η 45χρονη είχε νεκρική ακαμψία. Είχε πεθάνει πολλές ώρες πριν και θεωρεί αδύνατο να υπήρξε νεκροφάνεια. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega είπε ότι και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο 10 λεπτά μετά την καταγγελία διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε νεκρική ακαμψία. Μάλιστα, ανέφερε πως έκαναν καρδιογράφημα και όλες τις υπόλοιπες εξετάσεις στη νεκρή, χωρίς να βρουν κάτι «περίεργο».
«Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Εγώ δεν το πιστεύω. Η γυναίκα ήταν καρκινοπαθής τελικού σταδίου. Την περιμέναμε να πεθάνει. Ο θάνατός της πιστοποιήθηκε στο νοσοκομείο. Οι ιατροδικαστές θα πουν τι έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί άνθρωπος με νεκρική ακαμψία να φώναζε και να χτυπούσε το φέρετρο».

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου