Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ... ΥΠΑΡΧΕΙ !!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ;;;

Σόου του μεγάλου ηθοποιού Γκλέτσου για το νικας τοις βασιλεύσι

Posted by onpolitika στο Σεπτεμβρίου 11, 2014
Δείτε Απίστευτο VIDEO: Στα χέρια ο Γκλέτσος με εργολάβο!!!

Επεισοδιακός ήταν την Πέμπτη το πρωί ο αγιασμός στο Λύκειο και Γυμνάσιο Στυλίδας, ο οποίος έγινε παρουσία Λυκειάρχη και Γυμνασιάρχη, των εκπαιδευτικών και μαθητών καθώς και του Δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου και του Αντιδημάρχου Κ.Χριστοδούλου.
Αφορμή στάθηκε η στιγμή που ο ιερέας της


 
ενορίας έψελνε το τροπάριο της Υψώσεως του Σταυρού.
Ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος διέκοψε τον ιερέα και του ζήτησε να αντικαταστήσει τη λέξη “βασιλεύσι” με τη λέξη “ευσεβέσι”.
Το επίμαχο σημείο ανέφερε: “Σῶσον, Κύριε, τὸν λαόν σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου νίκας τοῖς βασιλεῦσι ….” και ο ιερέας συνέχισε μη αντικαθιστώντας την επίμαχη λέξη, με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος να αποχωρήσει αιφνιδιαστικά από τον αγιασμό πριν αυτός ολοκληρωθεί.

ΠΗΓΗ:  ΚΛΙΚ

1 σχόλιο:

  1. Δεν πας να παίξεις σε κανένα σήριαλ καλύτερα; Καλύτερος είσαι σαν ηθοποιός παρά ως κριτής των ύμνων της Εκκλησίας. Ο δήμαρχος Πατρέων, αν και ΚΚΕ, σας έβαλε τα γυαλιά κύριοι ψευτοπροοδευτικοί με την αξιοπρεπή συμπεριφορά του. Επειδή αυτός μεθαύριο δεν θα τρέχει πίσω από τον Μητροπολίτη του μπας και τον δείξει κανένα site! Έτσι κ. Γκλέτσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή