Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Μαγευτική διαδρομή στους ορυζώνες του Βιετνάμ! (Φωτογραφίες)

Posted: Αυγούστου 7, 2014 at 12:00 μμ, Last Updated:
μαγευτική-διαδρομή-στους-ορυζώνες-του-βιετνάμ-φωτογραφίες
Η περιοχή Coc Tam βρίσκεται περίπου 90 χιλιόμετρα από την πόλη της Ninh Binh και θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα του Βιετνάμ. «Coc Tam» σημαίνει «τρία σπήλαια», τα οποία είναι τα Hang Ca, Hang Giua και Hang Cuoi, ενώ μια επίσκεψη εκεί με βάρκα διαρκεί τρεις… μαγευτικές ώρες σε ένα από τα πλέον εντυπωσιακά τοπία του κόσμου.
Διασχίζοντας τους ορυζώνες πάνω στο ποτάμι και περνώντας μέσα από βραχώδεις σχηματισμούς, οι επισκέπτες απολαμβάνουν μία από τις ωραιότερες εμπειρίες. Το φωτεινό πράσινο και το έντονο κίτρινο, αποχρώσεις που δεσπόζουν σε όλη τη διαδρομή, δεν μπορούν παρά να κλέψουν τα βλέμματα. Βασικό μεταφορικό μέσο οι παραδοσιακές «γόνδολες» όπου παρατηρείται καθημερινά μεγάλος συνωστσμός από όσους επιθυμούν να θαυμάσουν ένα από τα φυσικά θαύματα του Βιετνάμ.
Δείτε τις Φωτογραφίες:
μαγευτική-διαδρομή-στους-ορυζώνες-του-βιετνάμ-φωτογραφίες-1 μαγευτική-διαδρομή-στους-ορυζώνες-του-βιετνάμ-φωτογραφίες-2 μαγευτική-διαδρομή-στους-ορυζώνες-του-βιετνάμ-φωτογραφίες-3 μαγευτική-διαδρομή-στους-ορυζώνες-του-βιετνάμ-φωτογραφίες-4 μαγευτική-διαδρομή-στους-ορυζώνες-του-βιετνάμ-φωτογραφίες-5 μαγευτική-διαδρομή-στους-ορυζώνες-του-βιετνάμ-φωτογραφίες-6 μαγευτική-διαδρομή-στους-ορυζώνες-του-βιετνάμ-φωτογραφίες-7 μαγευτική-διαδρομή-στους-ορυζώνες-του-βιετνάμ-φωτογραφίες-8 μαγευτική-διαδρομή-στους-ορυζώνες-του-βιετνάμ-φωτογραφίες-9

perierga.gr

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου