Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΥΔΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ... ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ;;; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... !!!

Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να διαγραφεί από το κόμμα λόγω της επίσκεψης Τσίπρα στο Άγιο Όρος και βγάζει χολή!

  • Από  rodiaki.gr
Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να διαγραφεί από το κόμμα λόγω της επίσκεψης Τσίπρα στο Άγιο Όρος και βγάζει χολή!
Τι αναφέρει στην αίτησή του προς την Οργάνωση Νότιας Δωδεκανήσου
Τη διαγραφή του από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ λόγω της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος κ. Αλέξη Τσίπρα στο Άγιον Όρος, ζητά ο Ροδίτης κ. Μάριος Βερέττας.
Στην αίτηση διαγραφής του, που κοινοποίησε ο ίδιος, αναφέρει τα εξής:
«Η σημερινή επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο αυτοαποκαλούμενο «Άγιο Όρος», δηλαδή του άντρου δύο χιλιάδων ρασοφόρων, οι οποίοι χάρη στη στήριξη των πλέον
αντιδραστικών καθεστώτων του παρελθόντος, απολαμβάνουν σκανδαλώδη πολιτικά και οικονομικά προνόμια και νέμονται μια μυθώδη περιουσία, ενώ εις το όνομα της ιδεοληψίας τους αρνούνται απάνθρωπα την πρόσβαση των γυναικών στην χερσόνησο του Άθωνα, αποτελεί κατά τη γνώμη μου κεφαλαιώδη εκτροπή από τις αρχές ενός αριστερού κόμματος, όπως θέλει να αυτοπαρουσιάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, πλήρη περιφρόνηση προς τους διανοούμενους γυναίκες και άνδρες που αγωνίστηκαν με τα έργα τους να διαφωτίσουν τον ελληνικό λαό και να τον απαλλάξουν από παραπλανητικούς ατμούς της θρησκευτικής μέθης, αλλά και χλευασμό προς τις γυναίκες που αγωνίζονται χρόνια τώρα για την χειραφέτησή τους από τα δεσμά της ανδροκρατούμενης κοινωνίας, δεσμά τα οποία χάλκευσε και συνεχίζει να χαλκεύει ακόμη και σήμερα η θρησκεία.
Επειδή λοιπόν συμβαίνει να έχω καταναλώσει τη ζωή μου στην υπηρεσία του διαφωτισμού, επειδή – σε αντίθεση με τον «Πρόεδρο» - αρνούμαι να ανταποκριθώ σε «προσκλήσεις» που απαγορεύουν την ταυτόχρονη παρουσία της γυναίκας μου κι επειδή αρνούμαι ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ να δικαιολογώ στους φίλους του κόμματος την αδικαιολόγητη ψηφοθηρική συμπεριφορά του προέδρου, των παρατρεχάμενων της κομματικής καμαρίλας αλλά και αρκετών διακεκριμένων στελεχών που εμφανίζουν κατά καιρούς παρόμοια συμπεριφορά, ζητώ με την παρούσα τη διαγραφή μου από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν είναι δυνατόν από τη μια να αγωνιζόμαστε για την επαναπρόσληψη των άδικα απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών και την άλλη στιγμή να ανταλλάσσουμε χειραψίες, χαμόγελα και… φιλιά με εκείνους που αρνούνται την πρόσβαση των ίδιων γυναικών σε μια ολόκληρη χερσόνησο της ελληνικής επικράτειας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Μάριος Βερέττας
www.verettasbooks.gr»


ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου