Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ… ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΜΠΙΖΑ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ…

Posted: July 4, 2014 at 11:02 pm, Last Updated:
zobi-narkotika
Σε κατάσταση συναγερμού οι διώξεις ναρκωτικών μετά τον εντοπισμό ποσότητας σε πάρτι στην διάσημη Ίμπιζα…Στις ΗΠΑ έχει σκορπίσει τον τρόμο και τον φόβο καθώς η πιο επικίνδυνη παρενέργεια του νέου ναρκωτικού είναι πως προκαλεί ψυχωτική συμπεριφορά στους χρήστες του, που βιώνουν παράνοια, παραισθήσεις και μετατρέπονται ακόμα και σε… κανίβαλοι!
Τώρα το ναρκωτικό με την ονομασία «Cannibal» φαίνεται πως έχει περάσει τον Ατλαντικό και απειλεί, ειδικά τους νέους και στην Γηραία Ήπειρο.


Οι αρχές της Ισπανίας έχουν τεθεί σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού καθώς ποσότητες του πολύ επικίνδυνου χημικού ναρκωτικού εντοπίστηκαν στην Ίμπιζα και συγκεκριμένα σε νυχτερινά κέντρα όπου πραγματοποιούνται τα περίφημα και διάσημα πάρτι στις Βαλεαρίδες νήσους.
Το ναρκωτικό που έχει τρομοκρατήσει ακόμα και τους πιο έμπειρους αξιωματικούς της δίωξης ναρκωτικών και στις πλευρές του ατλαντικού κατάφερε να φτάσει στο κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο όπου ταξιδεύουν παιδιά των πιο εύπορων οικογενειών αλλά και «εκπρόσωποι» τους διεθνούς τζετ σετ.
Τα «άλατα μπάνιου» ή το «νέο LSD» όπως ονομάζεται πωλείται στους δρόμους των ΗΠΑ ως υποκατάστατο της κοκαΐνης και περιέχει αμφεταμίνες και συγκεκριμένα τη χημική ουσία «methylenedioxypyrovalerone».

Τα «άλατα μπάνιου» είναι το ίδιο ναρκωτικό που φέρεται ότι είχε πάρει ο «κανίβαλος του Μαϊάμι», RudyEugene, ο οποίος έφαγε το πρόσωπο ενός άστεγου άνδρα μέρα μεσημέρι κάτω από μια γέφυρα στο Μαϊάμι.
Σε ένα νέο φρικιαστικό περιστατικό, μια μητέρα 35 ετών προσπάθησε να φάει το ίδιο της το παιδί! Η Πάμελα Μακ Κάρθι από τη Νέα Υόρκη είχε κάνει χρήση του φθηνού ναρκωτικού, που είναι γνωστό ως «Άλατα Μπάνιου» και «κατηγορείται» για τρομερά εγκλήματα και ανθρωποφαγία, αλλά επίσης δίνει την ψευδαίσθηση στο άτομο ότι φλέγεται.
Λίγη ώρα μετά αφού έκανε χρήση του ναρκωτικού, η 35χρονη έβγαλε όλα της τα ρούχα, ενώ προσπάθησε να γδύσει και το 3χρονο αγοράκι της.
Στην αρχή χτυπούσε το νήπιο με γροθιές και στη συνέχεια προσπάθησε να το στραγγαλίσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι χρήστες του συγκεκριμένου ναρκωτικού ισχυρίζονται ότι δεν νιώθουν πόνο, αλλά βιώνουν παράνοια, παραισθήσεις, σπασμούς και ψυχωτικά επεισόδια.

citypatras.gr

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου