Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Παγκόσμιος θαυμασμός για το λιοντάρι της Αιγύπτου! Αρνήθηκε πρόσκληση του Λευκού Οίκου!

Posted by olympia spyr στο Ιουλίου 24, 2014

ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ! Παγκόσμιο θαυμασμό και δέος προκαλεί η -πρωτοφανής- αποφαση του απελευθερωτή προέδρου της Αιγύπτου, να επιστρέψει την πρόσκληση των ΗΠΑ! Ο εθνικός ήρωας που
απελευθέρωσε την Αίγυπτο απο τον ισλαμοφασιστικό ζυγό, αποδεικνύει πως υπάρχουν ηγέτες που δεν φοβούνται να βάλουν το συμφέρον του λαού τους πάνω απο το προσωπικό τους συμφέρον. Ο στρατηγός οχι μόνον δεν υπέκυψε στις απειλές της συμμορίας Κλίντον, αλλά προχώρησε στην εξάρθρωση της ναζιστικης μουσουλμανικής αδελφότητας την ωρα που η Κλίντον είχε απειλήσει ακομα και με στρατιωτική επέμβαση για να προστατεύσει τον Μόρσι.
Ακολούθησε ο οικονομικός εκβιασμός των ΗΠΑ με την ανακοπή της στρατιωτικής βοήθειας προς την Αίγυπτο. Αμέσως τότε ο Σίσι στράφηκε στον Πούτιν και σύναψε στρατιωτική συμφωνία μεσα σε λίγες εβδομάδες, θωρακίζοντας την Αίγυπτο απεναντι στις ισλαμοφασιστικές ορδές της Κλίντον.
Τωρα, ο στρατηγός Σίσι απέρριψε την πρόσκληση για να παρευρεθεί στην Αμερικανο – αφρικανική συνδιάσκεψη την ερχόμενη εβδομάδα, στέλνοντας πίσω την πρόσκληση. Όσο μια συμμορία στην Αμερική θα στηρίζει την θηριωδία, ηγέτες σαν τον Σίσι δεν θα δίνουν τα διαπιστευτήρια τους.


ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου