Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ... ΕΝΩΣΕΙ ;;; ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ ... !!!

Βατικανό: Aναγνώρισε επίσημα τη Διεθνή Ένωση Εξορκιστών

Posted:
papas-venediktos
Βατικανό: Aναγνώρισε επίσημα τη Διεθνή Ένωση ΕξορκιστώνΤη Διεθνή Ένωση Εξορκιστών αναγνώρισε το Βατικανό, όπως ενημέρωσε μέσω της επίσημης εφημερίδας του.
Οι εξορκιστές είναι χειροτονημένοι ιερείς που πραγματοποιούν ειδικές θρησκευτικές λειτουργίες για να εκδιώξουν τους δαίμονες ή τα πνεύματα από ανθρώπους που πιστεύεται ότι τους έχουν καταλάβει.

Η απόφαση του Βατικανού να αναγνωρίσει την Ένωση αυτή ελήφθη την 13η Ιουνίου, ενώ η ανακοίνωση της απόφασης δημοσιεύτηκε στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας του Βατικανού, την L’ Osservatore Romano.
«Ο εξορκισμός συνιστά μια μορφή ευσπλαχνίας, καθώς ωφελεί ανθρώπους που υποφέρουν. Είναι αδιαμφισβήτητα μια άσκηση σωματικού και πνευματικού ελέους», δήλωσε στην εφημερίδα ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Εξορκιστών ιερέας Φραντζέσκο Μπαμόντε.
Η ΑΙΕ, η οποία ήταν αρχικά γνωστή ως Ιταλική Ένωση Εξορκιστών, ιδρύθηκε το 1991 από τον πατέρα Γκαμπριέλε Άμορτ, ένα γνωστό κυνηγό δαιμόνων. Η οργάνωση μετρά αυτή τη στιγμή περίπου 250 ιερείς σε 30 χώρες…


newsbomb.gr

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

1 σχόλιο:

  1. Vicarius Christi επί της γης αυτοαποκαλείται ο «άγιος πατέρας», ό,τι θέλει κάνει. Ευλογεί τις ενώσεις των κυνηγών δαιμόνων (!!!). Ύστερα τους κυνηγούς μαγισσών κτλ... Εμείς όμως τι σκοπιμότητες εξυπηρετούμε και τους προσκυνούμε σε κάθε ευκαιρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή