Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

Τρομακτικό: Σελίδα συγκέντρωσε τις εικόνες όλων των χρηστών του Facebook – Βρείτε τη δική σας

Posted: June 15, 2014 at 8:07 am, Last Updated:
facebook-faces1Σχόλιο:Η παρούσα ανάρτηση έχει ως σκοπό να δέιξει πόσο λάθος κάνουμε με το να εκθέτουμε τον εαυτό μας ανεβάζοντας φωτογραφίες μας στο facebook.
Ένα πρωτότυπο αλλά παράλληλα τρομακτικό πρότζεκτ δημιούργησε η σχεδιάστρια ιστοσελίδων Ναταλία Ροτζάς δημιουργώντας ένα μωσαϊκό φωτογραφιών από όλες τις εικόνες των χρηστών του Facebook.

Στη σχετική ιστοσελίδα που φέρει την ονομασία «Τα πρόσωπα του Facebook», υπάρχει ένας μετρητής των εγγραμμένων στο κοινωνικό δίκτυο που ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο χρήστες. Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε εικονοστοιχείο, προβάλλεται ένα καρέ όπου μπορούμε να δούμε τις εικόνες προφίλ κάθε χρήστη.
Σύμφωνα με την Daily Mail για να δει κάποιος όλες τις φωτογραφίες χρειάζεται 36 χρόνια, 5 μήνες, 46 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα, ενώ τα πρόσωπα του Facebook προβάλλονται με βάση τη χρονολογική σειρά που εγγράφηκαν.
Για όποιον διαθέτει λογαριασμό στο Facebook, η εφαρμογή του επιτρέπει να εντοπίσει πού βρίσκεται το δικό του «πρόσωπο» καθώς και των φίλων του. Όσο για τα προσωπικά δεδομένα, η Ναταλία Ροτζάς ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει τίποτε παράνομο.


KΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

thesecretrealtruth.blogspot.com

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου