Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑ 'ΛΕΓΑ !!! ΣΟΥ ΕΤΑΖΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ... ΨΕΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ... ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!

Μας Ψήφισες, εχεις Σταθερότητα…αλλά το Μισθό στο κόβουμε ! @toxwni

Δημοσιεύθηκε από netakias.com στο Ιουνίου 1, 2014
001-prwti.indd το χωνι ιουνιος
Οι εκλογές τελείωσαν. Εφτασε η ώρα της αλήθειας! Η κυβέρνηση φέρνει ΤΩΡΑ τα μέτρα που έκρυβε κάτω από το χαλί μπας και υφαρπάξει καμία ψήφο.

ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: Μειώνουν κι άλλο τους μισθούς! Σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Αυτή την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ:

Η σύνδεση της αξιολόγησης με τις αμοιβές, δεν θα φέρει αυξήσεις για όσους αξιολογούνται θετικά, αλλά ΜΟΝΟ μειώσεις για εκείνους που θα αξιολογηθούν αρνητικά! Με το νέο ενιαίο μισθολόγιο, έρχονται καινούριες αιματηρές περικοπές ακόμη και στους πιο χαμηλά αμειβόμενους, αλλά και επιπλέον απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, αφού τουλάχιστον το 15% θα κατατάσσεται στο «προσωπικό χαμηλών δυνατοτήτων».
Μόνον οι πολύ… τυχεροί θα παίρνουν τα 586 ευρώ μικτά του -υποτιθέμενου- κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα. Το ίδιο το ΙΚΑ ομολογεί ότι 500.000 άνθρωποι (ένας στους τέσσερις Έλληνες!) παίρνουν κάτω από 450 ευρώ το μήνα, αφού είναι μερικώς απασχολούμενοι!
Και όλα αυτά την ώρα που oι Έλληνες έχουν μετατραπεί σε «σύγχρονους δούλους», καθώς είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στην Ευρώπη. Δεν τα λέει Το ΧΩΝΙ. Τα λέει ο ΟΟΣΑ: εμείς δουλεύουμε πάνω από 2.000 ώρες το χρόνο, όταν οι… δουλευταράδες Γερμανοί δεν φτάνουν ούτε τις 1.400 ώρες!
Αυτή την Κυριακή, πάρε Το ΧΩΝΙ και ΜΑΘΕ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

netakias.com

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

2 σχόλια:

  1. Δύο πράγματα ξέρουν να κάνουν πολύ καλά... Να υπόσχονται, χωρίς να πραγματοποιούν και να '''ξεζουμίζουν'' το λαό! Αλλά και ο λαός κάνει ένα τεράστιο ΛΑΘΟΣ: Να τους ψηφίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το περιβόητο SUCCESS STORY συνεχίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή