Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Κυβέρνηση: Απλή "παρατυπία" η εισβολή των λάθρο στην Ελλάδα (έτσι όπως σχεδιάζονται οι εξελίξεις, σύντομα λαθρομετανάστες θα είμαστε εμείς οι Έλληνες)

Καράβι καραβάκι
που πας γιαλό γιαλό
έβγα να σε διω


Μια εξέλιξη η οποία προδιαγράφει την μετατροπή της χώρας σε παράδεισο λαθρομεταναστών και νομιμοποιεί την λαθρομετανάστευση μετατρέποντας την σε μια απλή "παρατυπία" και ακυρώνει στην πράξη τα περί "ανακατάληψης των πόλεων" του πρωθυπουργού Α.Σαμαρα σημειώθηκε στο κυβερνητικά ελεγχόμενο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 
Συγκεκριμενα σε τηλεγραφήματα του ΑΠΕ-ΜΠΕ οι λαθρομετανάστες οι εν πάσει περιτπώσει παράνομοι μετανάστες, εμπίπτουν πλέον στην κατηγορία...των παράτυπων μεταναστών!
Δηλαδή ακυρώνεται στην πράξη το αδίκημα της ειρηνικής έστω εισβολής στην ελληνική επικράτεια των ξένων, και πλέον η πράξη αυτή είναι μια απλή παρατυπία.
Το Αθηναϊκό Πρακτορειο Eιδήσεων σε τηλεγράφημά στις 14 Ιουνίου με τίτλο,"Τουλάχιστον 50 παράτυπους μετανάστες, περισυνέλλεξε το Λιμενικό" αναφέρει χαρακτηριστικά "Ταχύπλοο σκάφος που μετέφερε με μεγάλη ταχύτητα 16 παράτυπους μετανάστες, εντοπίστηκε το πρωί από περιπολικό σκάφος του λιμενικού, στη θαλάσσια περιοχή της νήσου "Παναγιά" Οινουσσών Χίου. Ο Τούρκος χειριστής του σκάφους και διακινητής, συνελήφθη ,ενώ οι παράτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη Χίο.
Στη διάσωση 10 παράτυπων μεταναστών που επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο, που βυθίστηκε σε τουρκικά χωρικά ύδατα βορειανατολικά της Μυτιλήνης, προχώρησε σκάφος του λιμενικού σώματος ενώ τουρκική ακταιωρός που κατέπλευσε στο σημείο αρνήθηκε να παραλάβει τους διασωθέντες και απομακρύνθηκε.
Επίσης  ένας διακινητής και δεκαέξι παράτυποι μετανάστες, συνελήφθησαν στη θαλάσσια περιοχή "Ακρωτήρι" Λέσβου ενώ άλλοι έντεκα παράνομοι μετανάστες στην περιοχή «Αγ. Γεώργιος» Σύμης." Πάλι καλά που αναφέρουν και την λεξη παρανομος στο τέλος, προφανώς θα τους ξέφυγε.
Δηλαδή το επίσημο κρατικό πρακτορέιο της χώρας χαρακτηρίζει τους λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία τους ισλαμιστές από χώρες όπως Ιράκ, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, κ.λ.π "παράτυπους".
Όταν λείπουν λέξεις, λείπουν σκέψεις, και όταν λείπουν σκέψεις, λείπουν πράξεις. Όταν λείπουν πράξεις το Σύστημα και αυτοί που το αποτελούν μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι.Έτσι αυτοί που θέλουν να μας επιβάλλουν την καταστροφή και τον εκμαυλισμό του Έθνους, και να συνεχίσουν τον απροσκοπτο λαθρεποικισμό της χώρας χωρίς προβλήματα και χωρίς αντιδράσεις, σκέφτηκαν να "αποσύρουν" την λέξη λαθρομετανάστης και να την αντικαταστήσουν με το "ευρηματικό" παράτυπος μετανάστης.
Όλα ξεκίνησαν φαινομενικά αθώα πριν από λίγο καιρό στην Βουλή,όταν είχαμε την επίσκεψη μίας επιτροπής... αλλοδαπών γυναικών. Επειδή κάποιοι αποκάλεσαν τους λαθρομετανάστες, λαθρομετανάστες από τον ΣΥΡΙΖΑ και την επιτροπή, άρχισαν να ωρύονται για το πόσο "ρατσιστική" είναι η λέξη και ότι δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι και τα λοιπά. Τις τελευταίες εβδομάδες, διαβάζοντας κανείς ειδήσεις στο διαδίκτυο συναντά όλο και περισσότερο την φράση "παράτυποι μετανάστες".
Το Newspeak ('Νέα Ομιλία') είναι η πλασματική γλώσσα που περιγράφεται στο δυστοπικό μυθιστόρημα φαντασίας του George Orwell «1984» ή «Χίλια Εννιακόσια Ογδόντα Τέσσερα», όπως έμεινε γνωστό (Nineteen Eighty-Four). Πρόκειται για μια ελεγχόμενη γλώσσα που δημιουργήθηκε από το ολοκληρωτικό κράτος του «Μεγάλου Αδελφού» ως ένα εργαλείο για να περιορίσει την ελεύθερη σκέψη και τις έννοιες που για το καθεστώς αποτελούν «απειλή», όπως η ελευθερία, η ατομικότητα, η ειρήνη κλπ. Οποιαδήποτε μορφή διαφορετικής σκέψης από αυτήν που κατασκεύασε το «κόμμα» ταξινομείται ως "thoughtcrime", δηλ. «έγκλημα σκέψης». 
Είναι εμφανές ότι υπάρχει προσπάθεια να χρησιμοποιούνται έννοιες με διαφορετικές "δονήσεις".Άραγε που πήγαν τα περί "ανακατάληψης των πόλεων από τους λαθρομετνάστες" του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά; Ήταν πομφόλυγες;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου