Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΖΟ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Μαΐου 23, 2014

8ada6-rabbit 

 

Δεν έχουν τέλος οι “εκπλήξεις” και οι ταρζανιές στο γαλάζιο στρατόπεδο. Ακούστε τι έκαναν οι αθεόφοβοι βουλευτές εν όψει της σημερινής συγκέντρωσης του Αντώνη Σαμαρά στο Σύνταγμα.

Δόθηκε εντολή από το Μαξίμου λοιπόν σε όλους τους βουλευτές, να ενημερώσουν με SMS τις λίστες των ψηφοφόρων τους, ώστε να προσέλθουν στην συγκέντρωση. Ακολούθησαν λοιπόν τα δύο ξεκαρδιστικά.

– Κάποιοι όπως ήταν επόμενο, δεν είχαν όρεξη να δώσουν δεκάρα τσακιστή για την συγκεκριμένη ενέργεια. Οπότε απλά “γείωσαν” το Μαξίμου και δεν έστειλαν ούτε… μήνυμα με ταμ – ταμ. Κοιτάξτε όμως τι έκαναν κάποιοι άλλοι πονηρίδηδες…

Οι αετονύχηδες της Αθήνας λοιπόν, εκαναν το αμίμητο: Δεν ήθελαν μεν να τα σκάσουν για να στείλουν τα SMS, δεν ήθελαν όμως να φανεί ότι γράφουν τον πρωθυπουργό εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Τι σκαρφίστηκαν λοιπόν; Το αμίμητο…

Έπιασαν και έστειλαν SMS στα τηλέφωνα του …Μπούρα, των υπολοίπων βουλευτών και κάποιων στελεχών της Συγγρού! Έτσι, με 5 ευρουδάκια έκαστος, έβγαλαν την υποχρέωση αφού όλα τα στελέχη πλησίον του Σαμαρά θα είχαν πάρει το πολυθρύλητο SMS…!

Εμ να κοροϊδεύουν εμάς… Να κοροϊδεύονται όμως και μεταξύ τους; Οργανωθείτε σύντροφοι!

ΠΗΓΗ:  ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου