Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΝΑ ΤΟΝ; ΤΗΝ; ... ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ !!!

Οργή στη Ρωσία για το τραβέλι: «Να φτιάξουμε διαγωνισμό για την Ευρασία» – «Καλό ξύρισμα στην Konchita»

Posted: May 16, 2014 at 8:07 am
οργή-στη-ρωσία Ρώσοι βουλευτές προτείνουν να μην συμμετάσχει ποτέ ξανά η Ρωσία στην Eurovision και να φτιάξει το δικό της Διαγωνισμό Τραγουδιού για την Ευρασία, μετά όσα τραγελαφικά συνέβησαν με τη νίκη του/της τραβεστί Konchita Wurst.
Ο βουλευτής Βαλερί Ρασκίν προέτρεψε τη Ρωσία να εγκαταλείψει τους διαγωνισμούς αυτούς και να διεξάγει παράλληλο μουσικό διαγωνισμό που θα ονομασθεί «Φωνή της Ευρασίας».
Το αποτέλεσμα του φετινού διαγωνισμού ήταν η τελευταία σταγόνα στο ποτήρι της αγανάκτησης των Ρώσων με όσα συμβαίνουν στη Eurovision τα τελευταία χρόνια.
«Πρέπει να εγκαταλείψουμε αυτό το διαγωνισμό, δεν αντέχουμε πια αυτήν την τρέλα», δήλωσε ο Ρασκίν. «Δεν τους αρέσουν τα κορίτσια μας γιατί δεν έχουν… γένια. Δεν τους αρέσουν τα τραγούδια μας», δήλωσε επίσης ο βουλευτής Ολέγκ Νίλοφ από το κόμμα «Δίκαιη Ρωσία».
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, εκτιμά ότι η νίκη της τραβεστί στη Γιουροβίζιον είναι «ακόμη ένα βήμα προς την απόρριψη της χριστιανικής ταυτότητας του ευρωπαϊκού πολιτισμού».
Στο ρωσικό διαδίκτυο εξάλλου έχουν γίνει viral αναρτήσεις με αφρούς ξυρίσματος που εγγυώνται «καλό ξύρισμα στην Κοντσίτα».
 
defencenet.gr
 
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου