Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

ΚΙ' ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΟΤΕ ... ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΠΙΛΟΣ, ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ, Ο ΣΕΜΝΟΣ, Ο ΝΕΟΣ ... ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ !!! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ... ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ !!! ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΕΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ... ΤΡΙΧΑ ΑΠ' ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΚΩΜΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – «Βρόμικο» κύκλωμα στον ΣΥΡΙΖΑ… σπρώχνει τον Κουβέλη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – «Βρόμικο» κύκλωμα στον ΣΥΡΙΖΑ… σπρώχνει τον Κουβέλη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ραγδαίες οι πολιτικές εξελίξεις τις τελευταίες ώρες με τα κόμματα να βρίσκονται επί ποδός πολέμου. Η παραίτηση του Φώτη Κουβέλη από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ έχει σημάνει συναγερμό, με πολλούς να επιθυμούν να τον δουν πλέον στη θέση του
Προέδρου της Δημοκρατίας. Και όχι μόνο από τα κόμματα της συγκυβέρνησης (Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ) με τα οποία συνεργάστηκε.
Πληροφορίες φέρουν… βρόμικο κύκλωμα στον ΣΥΡΙΖΑ να θέλει να και να επιθυμεί την προώθηση του Φώτη Κουβέλη στην προεδρία της Δημοκρατίας, με τον Αλέξη Τσίπρα πάντως να είναι αρνητικός. Ο πρόεδρος της παράταξης δέχεται πιέσεις ωστόσο η απάντηση του είναι όχι.
Και η άποψη που επικρατεί είναι πως δεν μπορεί ο αποτυχημένος νταραβεριτζής του 1% να θέλει να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου