Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΣΠΑΕΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Αμερικανος δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως οι τούρκοι με τους ισλαμοφασίστες έριξαν τα χημικά στην Συρία!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 7, 2014

Άρθρο σοκ από ΗΠΑ – «Η Τουρκία και η MIT μπλεγμένη στην επίθεση με χημικά στη Συρία»!

Αμερικανός δημοσιογράφος ισχυρίζεται με ενυπόγραφο άρθρο του ότι το καθεστώς Ερντογάν και η MIT εμπλέκονται σε επίθεση με χημικά όπλα στη Συρία.

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Σέιμουρ Χερς που στο παρελθόν έχει βραβευτεί για τις αποκαλύψεις που έκανε για τη σφαγή του Μι Λάι κατά τον πόλεμο του Βιετνάμ και το σκάνδαλο της φυλακής Αμπου Γράιμπ στο Ιράκ, κατηγορεί την κυβέρνηση του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για “σκόπιμη παραπλάνηση” όσον…

αφορά το θέμα του συριακού χημικού οπλοστασίου.

Για την Τουρκία αναφέρει:

Ήταν σε γνώση των ΗΠΑ πως ο Ερντογάν στήριζε την οργάνωση Ελ Νούσρα.
Την άνοιξη του 2013 ο Ερντογάν είδε ως κλειδί για την επίλυση των εσωτερικών του θεμάτων τον ρόλο της Τουρκίας στην Συρία .
Ο Ερντογάν αναζητούσε ένα γεγονός που θα υποχρέωνε τις ΗΠΑ να επέμβουν στρατιωτικά.
Η Αλ Κάιντα και οι συνδεόμενες με αυτή οργανώσεις διαθέτουν σημαντικές αποθήκες χημικών όπλων στην Τουρκία.
Είναι γνωστό πως η επίθεση με χημικά στην Γκούτα έγινε με σχεδιασμό από τον Ερντογάν
Η ΜΙΤ και η στρατοχωροφυλακή συνεργάζονται άμεσα με μέλη της Ελ Νούσρα για να τους εκπαιδεύσουν σε χρήση χημικών όπλων. Αυτό είναι κάτι που οι αμερικανική μυστική υπηρεσία το ξέρει από την άνοιξη του 2013 !
Πριν από την επίθεση στην Γκούτα , Τουρκία και Σαουδική Αραβία σε μια σειρά από “κέντρα παραγωγής” εργαζόταν για την παραγωγή του αερίου σαρίν.
Τον περασμένο Μάιο, συνελήφθησαν 10 μέλη της Ελ Νούσρα στην Τουρκία, σχηματίστηκε κατηγορητήριο 130 σελίδων, αλλά τους απελευθέρωσαν μαζί με τον ηγέτη τους τον Χεϊσέμ Κασσάμπ.


Haber.sol.org -tourkikanea

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου