Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ – Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΔΗΜΟΥ

Posted: April 24, 2014 at 12:52 pm, Last Updated: April 24, 2014 at 12:54 pm
dimou-thumb-large
Ο κ. Δήμου με πολλή υποκρισία θέλοντας να παραστήσει τον ήρωα επιδόθηκε και πάλι στο γκρέμισμα της Ορθοδοξίας, (παλιά του τέχνη κόσκινο), διαδίδοντας με μισόλογα πως ο διάλογος με την άλλη πλευρά είναι αδύνατος!
Αλλά σε ποιον απευθύνθηκε και ποιος του αρνήθηκε ένα τέτοιο  διάλογο δεν μας το είπε;

Αν και προσωπικά θα συμφωνήσω κι εγώ από εδώ πως είναι αδύνατος, αλλά όχι από υπαιτιότητα της άλλης πλευράς, γιατί το διαπίστωσα κι εγώ, όταν επεχείρησα να γράψω στη στήλη του ένα σχόλιό μου!
Μόλις το έγραψα εξαφανίστηκε προφανώς για να περάσει από λογοκρισία!
Κατ’ αυτό τον τρόπο προβάλλονται μόνο τα υποστηρικτικά μηνύματα και θάβονται  τα αντίθετα! Αυτό θυμίζει Σοβιετικά καθεστώτα που όμως το μίσος τους για τον Χριστό, είχε σαν αποτέλεσμα να εξαφανισθούν τα ίδια!
Να του  ξαναθυμίσω πως η αρχή της Ορθοδοξίας είναι το «…όστις θέλει»!Nikos-Dimou-570
Δεν πιέστηκε κανείς ποτέ να δεχτεί καμία θέση της! Η Ορθοδοξία είναι αποκάλυψη!
Όταν διαστρέφεις κάτι το ιερό, και ευτυχώς για σένα που είσαι δειλός και τα βάζεις μόνο με την Ορθοδοξία και όχι με τις άλλες λεγόμενες θρησκείες, το να αποκαλείς το Άγιο Φως, Άγιο σκότος τι άλλο μπορεί να είναι παρά μία τρισμέγιστη εμπάθεια;
Στα γραφόμενά του το 2009 όταν λέει πως έλαβε λίγα τοπικά σχόλια, προφανώς φιλικά και το θέμα πέρασε απαρατήρητο, θα μπορούσε πέρα από το φιλτράρισμα, να οφειλόταν ίσως  και στην μικρή τοπική επισκεψιμότητα της σελίδας του!
Εκφράζοντας την απέχθειά του για τον Αμβρόσιο και την θεούσα όπως έγραψε κα Κανέλλη, παρασύρθηκε να μιλήσει και για τα κόκκαλα του Μαρξ!
Για να τρίζουν όμως τα κόκκαλα ενός πεθαμένου θα πρέπει πρώτα να παραμένουν ακέραια αλλά και το κυριότερο να υπάρχει ζωντανή η ψυχή του Μαρξ για να παρακολουθεί την κα Κανέλλη! Και για να γίνουν όλα αυτά φυσικά χρειάζεται και ο Θεός για να τα επιτρέψει να γίνουν!
Αυτόματα λοιπόν  αυτοαναιρείται εκτός και πιστεύει στα ίδια τα σκέτα, τα κόκκαλα του Μαρξ!
Μέσα στην εμπάθειά του μίλησε και για τον φορολογούμενο που πληρώνει την μεταφορά του Αγίου Φωτός, όπως εμείς το δεχόμαστε!
Μου θύμισε τον Ιούδα που μίλαγε για εκείνο το μύρο! Το ακούσαμε πρόσφατα όσοι εκκλησιαστήκαμε την Μ. Εβδομάδα!
Αλλά έχει ζητήσει άραγε τον λογαριασμό από Κράτος για να δούμε πόσο στοιχίζει η μεταφορά ώστε να πούμε μετά αν αξίζει και αυτή η εμπάθεια;
Άμα λοιπόν το μάθουμε και κάτσουμε να το διαιρέσουμε με τα εκατομμύρια των φορολογουμένων πολιτών, τότε θα διαπιστώσουμε πως στον καθένα μας αντιστοιχούν μόλις κάποια χάλκινα λεπτά, ή κάποια υποδιαίρεσή τους για την οποία όμως δεν μπορεί να κοπεί νόμισμα!
Και να του θυμίσω πως πολλά εκατομμύρια των φορολογουμένων τρέχουν το βράδυ της Αναστάσεως στις Εκκλησίες για να πάρουν το Άγιο Φως! Αυτό και μόνο δίνει την σκληρή απάντηση στην «Ιουδαϊκή» κακομοιριά του!
Έπειτα παρότι τόσο τσιγκούνης, δεν έβγαλε άχνα από το στόμα του για τα λεφτά που θα δώσει το Κράτος για το Τζαμί, για μια ξένη Θρησκεία που επίσης σαν θρησκεία θα είναι και αυτή όπιο του λαού!
Να του θυμίσω ακόμα πως το δικό μας Κράτος που πάει να κτίση το Τέμενος, ποτέ δεν έκτισε Χριστιανικές Εκκλησίες!
Δεν μίλησε επίσης για τις προσκλήσεις σε ξένους από τους δικούς μας Πολιτικούς με χαρακτηριστικότερη εκείνη προς τον Πάπα, που και με δικά μου λεφτά θα φιλοξενηθεί εδώ!
Νομίζω λοιπόν πως μετά από αυτά, θα πρέπει τελικά να του θυμίζω πως τα πίτουρα είναι φτηνότερα από το αλεύρι!

ΠΗΓΗ:  ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου