Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Τρόποι για να κάψετε 100 θερμίδες χωρίς να το καταλάβετε



Ανησυχείτε ότι θα ξεπεράσετε το όριο θερμίδων που σας αντιστοιχεί για την ημέρα; Κανένα πρόβλημα! Με κάθε έναν από αυτούς τους απλούς τρόπους, μπορείτε να πετάξετε από πάνω σας 100 θερμίδες και να ξενοιάσετε...

Δείτε τι πρέπει να κάνετε και θα χάσετε 100 θερμίδες χωρίς καν να το καταλάβετε:
Φτιάξτε/Πλύνετε το αυτοκίνητο: Δεν χρειάζεται να είστε μηχανικός. Ακόμα και οι πιο απλές εργασίες, όπως είναι να ελέγξετε την πίεση του αέρα στα λάστιχα, τα λάδια της μηχανής, το υγρό των φρένων, ή ακόμα και να πλύνετε το αμάξι είναι πράγματα που μπορούμε να κάνουμε όλοι. Ένα άτομο 70 κιλών μπορεί να κάψει 102 θερμίδες αν ασχοληθεί με αυτά για 30 λεπτά.

Κάντε μια βόλτα με το ποδήλατο: Ακόμα και γύρω από το τετράγωνο που μένετε να κάνετε μερικούς κύκλους για 15 μόλις λεπτά της ώρας, μπορείτε να χάσετε πάνω από 100 θερμίδες.

Παίξτε μπιλιάρδο: Ένα παιχνίδι διάρκειας 35 λεπτών μπορεί να κάνει ένα άτομο 70 κιλών να κάψει 99 θερμίδες.

Ανεβείτε από τις σκάλες: Αν είστε κάπου που έχει κυλιόμενες σκάλες, προτιμήστε να πάρετε τον πιο δύσκολο δρόμο της κανονικής σκάλας. Αν είστε στο σπίτι, κατεβείτε στο ισόγειο και ανεβείτε ξανά. Κάθε ένα λεπτό στις σκάλες καίμε περίπου 7-10 θερμίδες.

Γελάστε με την καρδιά σας: Έχει αποδειχτεί ότι το αυθόρμητο, δυνατό γέλιο, μας κάνει να καίμε περίπου 1,3 θερμίδες το λεπτό.

Παίξτε φρίσμπι: Ειδικά τώρα που ο καιρός βελτιώνεται και θα πάτε στην παραλία, να ξέρετε ότι μόλις 30 λεπτά άσκησης με το φρίσμπι θα σας βοηθήσει να κάψετε 102 θερμίδες.

Ασχοληθείτε με τον κήπο ή τις γλάστρες σας: Ένα άτομο 70 κιλών μπορεί να κάψει μέχρι και 113 θερμίδες για δουλειές στον κήπο ή στις γλάστρες μέσα σε 25 λεπτά.

Παίξτε πινγκ-πονγκ: Μέσα σε 25 μόλις λεπτά μπορείτε να χάσετε πάνω από 113 θερμίδες.

Περπατήστε καθώς μιλάτε στο τηλέφωνο στο σπίτι: Οι περισσότεροι το κάνουμε ούτως ή άλλως. Ξέρατε όμως ότι και μόνο με το περπάτημα χάνετε θερμίδες; Αν το κάνετε για συνολικά 30 λεπτά στη διάρκεια της ημέρας θα χάσετε πάνω από 100 θερμίδες.


onmed.gr

ΠΗΓΗ:    ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου