Ζαχάρωσε το μέλι! Και τώρα τι κάνουμε;
Posted: March 15, 2014 at 5:21 pm, Last Updated: March 15, 2014 at 3:46 pmΑν θελήσετε να ρευστοποιήσετε ένα κρυσταλλωμένο μέλι
Θα τοποθετήσετε το βάζο με το μέλι μέσα σε δοχείο με νερό το οποίο ζεσταίνεται, ανακατεύοντας συνεχώς το μέλι για να θερμαίνεται ομοιόμορφα. Κατά διαστήματα με θερμόμετρο παίρνετε τη θερμοκρασία του μελιού, η οποία δεν πρέπει να ξεπεράσει τους 45 βαθμούς Κελσίου.
Ομάδα neadiatrofis.gr
ΠΗΓΗ: ΚΛΙΚ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου