Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Σεβαστούπολη – Ρώσοι βατραχάνθρωποι κατέλαβαν όλα τα ουκρανικά πλοία!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαρτίου 21, 2014
Σεβαστούπολη – Ρώσοι βατραχάνθρωποι κατέλαβαν όλα τα ουκρανικά πλοία 
 
Με μία συντονισμένη επιχείρηση, από θάλασσα και στεριά, Ρώσοι βατραχάνθρωποι και δυνάμεις αυτοάμυνας της Κριμαίας χωρίς να ανοίξει μύτη έθεσαν υπό τον έλεγχο τους όλα τα πλοία του Ουκρανικού Ναυτικού που βρίσκονται ελλιμενισμένα στο ναύσταθμο της Σεβαστούπολης. Η αρχή έγινε χθες από το ανθυποβρυχιακό σκάφος «Ternopil».
Ο επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας της Ρωσικής Δούμας και πρώην διοικητής της δύναμης της Μαύρης Θάλασσας Βλαντιμίρ Κομογιέντοφ, δήλωσε ότι, «τα 25 από τα 40 συνολικά πλοία που διαθέτει η Ουκρανία έχουν περάσει υπό ρωσικό έλεγχο και σύντομα θα καταλήξουν στο Ρωσικό Ναυτικό».
Μαζί με τα πλοία, συνολικά 70 μονάδες της Ουκρανίας στην Κριμαία ελέγχονται ήδη από Ρώσους και δυνάμεις αυτοάμυνας της Κριμαίας. Όπως είπε μάλιστα ο Κομογιέντοφ πολλοί από τους Ουκρανούς ναύτες «άλλαξαν πεποιθήσεις» και παραμένουν στα πλοία με τη ρωσική σημαία να κυματίζει πλέον σε αυτά.
Η αρχή για τον έλεγχο των Ουκρανικών πλοίων που βρίσκονται ελλιμενισμένα στη ναυτική βάση της Σεβαστούπολης έγινε από το «Ternopil». Ρώσοι βατραχάνθρωποι κατέλαβαν το ανθυποβρυχιακό σκάφος και στη συνέχεια έκαναν το ίδιο στην κορβέτα «Khmelnitsky» και το πλοίο «Lutsk». Λίγες ώρες αργότερα είχαν ολοκληρώσει το έργο τους

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου