Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Το μεγάλο ψέμμα.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαρτίου 21, 2014

KORAKIA 

Διαβάζω εδώ και μέρες τις εξαγγελίες και τις πιέσεις αυτών των οπαδών του χρήματος για μέτρα που υποτίθεται θα ωφελήσουν την κοινωνία και την ανάπτυξη. Και βγαίνω κάθε μέρα από τα ρούχα μου.

Εδώ και 4 χρόνια που τα μνημόνια και τα οικονομικά μέτρα εξαθλιώνουν όχι απλά τον ελληνικό λαό, τις οικονομίες του και το βιοτικό επίπεδό του αλλά την ελπίδα του και την ανάγκη για δημιουργία

Και ρωτάω αυτούς τους φωστήρες του Έλληνες και μη.Πώς θα αναπτυχθεί μια οικονομία και μία κοινωνία αν δεν:

1)Θωρακίσεις νομικά τα ελληνικά προϊόντα που ήδη υπάρχουν και εξάγονται στο εξωτερικό και να δημιουργήσεις προυποθέσεις για την ενίσχυση αυτών των βιομηχανιών.

2)Ενισχύσεις την σωστή επιχειρηματικότητα μέσα από ένα ενιαίο θεσμικό πλαίσιο που θα brandareis την Ελλάδα στο εξωτερικό, ως φορέα της ελληνικής επιχειρηματικότητας  (τουρισμός, ιατρική, αγροτικά προϊόντα, υπηρεσίες κτλ), παρά περιμένεις από μεμονωμένες ιδιωτικές πρωτοβουλίες.

3)Αναπροσαρμόσεις τις ανάγκες του δημοσίου όχι ως κινητήρια δύναμη της οικονομίας αλλά ως ελεγκτικό μηχανισμό και ως υπηρεσία διευκόλυνσης των πολιτών και των επιχειρήσεων.

4)Υποχρεώσεις τις τράπεζες που στηρίχτηκαν με το υστέρημα του ελληνικού λαού να τροφοδοτήσουν την αγορά με δάνεια και χρήματα, να βοηθήσουν όλο τον κόσμο να αναπνεύσει.

5)Νομοθετήσεις κατάλληλα για να δώσεις την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο που έχασε δουλεια + επιχείρηση (και χρωστάει παντού γιατί ο ΓΑΠ και όλα τα συντρόφια του βύθισαν μια οικονομία σε 1 βράδυ) μέσα σε αυτά τα χρόνια να ξαναπροσπαθήσει, όπως γίνεται σε όλα τα προηγμένα κράτη. (Νόμος 2η ευκαιρίας σε Αγγλία, ΗΠΑ, Γαλλία κτλ).

6)Νομοθετήσεις για να προσελκύσεις επενδύσεις, εταιρείες, συγχωνεύσεις, αγορές (Πώς θα γίνει αυτό όταν φορολογείς από το 1ο ευρώ; Κανείς δεν είναι τρελός από τους επενδυτές)

7)Λειτουργήσεις σαν κράτος όχι εκδικητικά απέναντι στο λαό σου αλλά συμβουλευτικά, νομοθετικά και ελεγκτικά καθορίζοντας όχι την εξαθλίωση αλλά μια καλύτερη μέρα.

Αλλά επειδή τίποτα από όλα αυτά δεν θέλεις να κάνεις σαν κυβέρνηση, σαν Έλληνας το μόνο που θες είναι να ακολουθήσεις τις γραμμές του ΟΟΣΑ και του κάθε ΟΟΣΑ λες και οι ξένοι γνωρίζουν καλύτερα το μαγαζί σου που λέγεται Ελλάδα από σένα. Είναι σαν ο περιπτεράς να ρωτάει την τράπεζα τι πρέπει να κάνει για να αυξήσει τα κέρδη του.

Γιαυτό κε Σαμαρά και οι υπόλοιποι είστε προδότες. Γιατί οποιοσδήποτε άλλος έχει ελληνικό αίμα στις φλέβες του θα κοίταζε μπροστά και δεν θα έσκυβε μόνο τρώγοντας τις φάπες που θέλουν να του δώσουν οι ξένοι (που σε όλη τη σύγχρονη ιστορία ήταν ανθέλληνες) και μετά να το πανηγυρίζει κιόλας.

ΝΤΡΟΠΗ

Δημήτρης

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου