Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Η ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΔΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Last updated on NAZIΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΜΟΣ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣΤΙΓΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ο Αρχηγός του Svoboda
ο Αρχηγός του Svoboda
Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π, Βρυξέλλες για το pentapostagma.gr
To “Daily Beast” (28/02/14) αναφέρει ότι  ”Ευρωπαίοι Τζιχαντιστές ταξίδεψαν στη Συρία για να λάβουν μέρος στον ιερό πόλεμο.Τώρα ευρωπαίοι νεοναζί πηγαίνουν στην Ουκρανία για να σώσουν τη λευκή ράτσα”.
Η στόχευση τoυ άρθρου στις δύο σύγχρονες μάστιγες της ανθρωπότητας του 21ου αιώνα ανταποκρίνεται στην αλήθεια όπως αυτή καταγράφεται μέσα από τα σύγχρονα γεγονότα.
Ο Mc Cain με τους ηγέτες της ουκρανικής αντιπολίτευσης στην εξέδρα της Maidan
Ο Mc Cain με τους ηγέτες της ουκρανικής αντιπολίτευσης
Τουρίστες επαναστάτες, επώνυμοι και ανώνυμοι, αποβιβάστηκαν στο Κίεβο και συνέβαλαν στην αποσταθεροποίηση της χώρας και μιας ολόκληρης περιοχής. Ο γερουσιαστής John McCain, η ηθοποιός Ηayden Panettiere και ο γαλλοεβραίος ανθρωπολόγος Bernard Henri Lévy εμψύχωναν τους στασιαστές στην “ πλατεία Ταχρίρ” της Ουκρανίας με εμπρηστικά συνθήματα περί “ανεξαρτησίας” στο πλευρό του νυν “φύρερ” και πρώην μποξέρ Vitaly Klitschko .Ο αμερικανός Γερουσιαστής John McCain ένθερμος υποστηρικτής κα των Ισλαμιστών ανταρτών στη  Συρία φωτογραφίζεται με τον φύρερ του  SVOBODA.
“Είμαι εδώ ως ένας Σουηδός” , δηλώνει ο Hagberg. Μιλούσε στην πλατεία Maidan ως εκπρόσωπος του Nordisk Ungdom, μια φημισμένη Σουηδική Νεοναζιστική Οργάνωση.”Ήρθαμε με μπότες και συζητάμε με εκπροσώπους του Svoboda και άλλους εθνικιστές για να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε με την Magnus Soderman (τη  Νεοναζιστική Συντονιστική Σουηδών εθελοντών  στην Ουκρανία). Θα καθαρίσουμε δρόμους, θ΄αναλάβουμε την ασφάλεια..”
604 
Άλλος Βίκινγκ νοσταλγός  της γκεσταπίτικης παλινόρθωσης είναι ο Μickail Skillt που ανήκει στο Σουηδικό Νεοναζιστικό Κόμμα  (SVP).Βρέθηκε κι αυτός στο Κίεβο. Στο site της οργάνωσης φιγουράρει δήλωση του αντιπροέδρου του ότι έχουν καλές σχέσεις με τους κινηματίες του κόμματος  Svoboda. Σ΄αντίστοιχη σελίδα του βρετανικού ακροδεξιού κόμματος εξυμνείται το SS-SVOBODA  και παρέχεται η πληροφορία ότι “μια ομάδα από Πολωνούς συντρόφους μας της Oργάνωσης της Φάλαγγας πήγε στην Ουκρανία για να υποστηρίξει την επανάσταση”.Πολλοί εκτιμούν ότι η Oυκρανική Άνοιξη θα είχε ηττηθεί αν δεν είχαν τον έλεγχό της η  « CIA / Soros  και λοιπές δυνάμεις, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.
Το “The Washington Post” ήδη από τις 12/02/14 αναρωτιέται για το ποιός είναι ο ρόλος των φασιστών στις διαδηλώσεις της Ουκρανίας:
o Ουκρανός εθνικός ήρωας που υπηρέτησε το Ναζισμό Stephan Bandera στο κέντρο
o Ουκρανός εθνικός ήρωας που υπηρέτησε το Ναζισμό Stephan Bandera στο κέντρο
“Το κίνημα διευθύνουν 3 κόμματα της αντιπολίτευσης εκ των οποίων το κόμμα Svoboda είναι καθαρά εξτρεμιστικό. Κατέχει 38 έδρες στο  κοινοβούλιο και ένα ποσοστό 10%. Ως το 2004 η επωνυμία του ήταν Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα Ουκρανίας και χρησιμοποιούσε νεοναζιστικά σύμβολα και αυτά των SS.” Ο αρχηγός του Oleg Tyahnybok , χαιρέτησε τον αγώνα του Απελευθερωτικού Ουκρανικού Στρατού  ( UPA )  κατά τον B΄ παγκόσμιο πόλεμο “.Οι εθνικιστές ουκρανοί με καταγωγή από την Γαλικία σχημάτισαν τον Ουκρανικό Απελευθερωτικό Στρατό (UPA) που συνεργάστηκε με τα ναζιστικά στρατεύματα. Μετά την ήττα του Χίτλερ ο ηγέτης του UPA, Stephan Bandera συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ. Η χρηματοδότηση από την  CIA στον UPA καταγγέλθηκε και από τον διπλό πράκτορα  KIM Philby.Αυτή η οργάνωση χρησιμοποιήθηκε από τους αμερικανούς παρά το γεγονός ότι σφαγίασαν ως και 80 000 Πολωνούς πολίτες από 1942 ως 1944. Σήμερα στο Δημαρχείο του Κιέβου ανεμίζει γιγαντιαίο πορτρέτο του εθνικού ναζιστή ήρωα Stephan Bandera.
Ο Ναζιστής Ουκρανός κοσμεί την είσοδο του Δημαρχείου του Κιέβου
Ο Ναζιστής Ουκρανός κοσμεί την είσοδο του Δημαρχείου του Κιέβου
Ο Andriy Parubiy ηγέτης των ομάδων άμυνας της Maidan ήταν συνιδρυτής του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος με τον  Oleh Tyahnybok. Το κόμμα “Δεξιός Τομέας” με ηγέτη τον πρώην μποξέρ Klitschko αφορά ένα συνασπισμό μικρότερων εξτρεμιστικών οργανώσεων . Χρησιμοποιούσαν πέτρες, cocktails Molotov,πυροσωλήνες και όπλα κατά των κυβερνητικών.
Η  ” Humanité”  σε πρόσφατο άρθρο της με τίτλο “Από τη CIA στους Νεοναζί :το κρυμμένο πρόσωπο της Ουκρανικής Κρίσης”, αναφέρει ότι αυτοί οι  « εθελοντές της αυτοάμυνας »  είναι αληθινοί κομμάντος  στην περιοχή της  Γαλικίας (περιοχή με ναζιστικό παρελθόν) και ότι  σύμφωνα με τον ειδικό αναλυτή  Jean-Marie Chauvier πρόκειται για νεοφασιστικό , ναζιστικό κίνημα  με κύρια τάση αυτή του κόμματος Svoboda. Ο φύρερ του , ο  Oleg Tiagnibog, παίζει τα χαρτιά της ξενοφοβίας,του αντισημιτισμού και της ρωσοφοβίας που είναι εμπεδωμένα στη Γαλικία. Εκεί συχνά παρευρίσκεται σε γιορτές προς τιμή της συνεργασίας των προγόνων τους με τους Ναζί και τους Waffen SS, εξηγεί ο βουλευτής Vladimir Bidievka.
Οι δεσμοί των αμερικανικών ΜΚΟ με τις Φοιτητικές Ουκρανικές Ενώσεις  είναι γνωστές .Το 2005 η εφημερίδα  Libération δημοσίευσε άρθρο για την υποστήριξη τους από κάποιες ΜΚΟ και  ιδρύματα όπως το Freedom House (χρηματοδοτούμενο από τον  Georges Soros) ή το OTPOR.
Η υψηλόβαθμη αμερικανίδα διπλωμάτης Victoria Nuland συνάντησε τους  Tyahnybok (svoboda) και τον σημερινό μεταβατικό πρωθυπουργό   Iatseniouk  λίγες εβδομάδες πριν πάρουν την εξουσία. Αυτό αποδεικνύει την άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ.Το  Svoboda παρά το νεοναζισμό του πήρε 3 θέσεις- κλειδιά στη νέα κυβέρνηση.Ένα από τα επίλεκτα μέλη του ίδιου σχηματισμού, ο Yuriy Mykhalchshyn δημιούργησε ένα think tank με την επωνυμία Κέντρο Πολιτικών Ερευνών Joseph Goebbels αποδίδοντας τιμή στον  Υπουργό Προπαγάνδας των Ναζί (infowar.com).
Ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s υποβάθμισε ήδη την Ουκρανία στην κατηγορία CCC ένας χαρακτηρισμός που οριακά προσεγγίζει την στάση πληρωμών.
Η αγάπη τους για την πατρίδα αποδείχθηκε και αυτό ήταν μόνο η αρχή………..
8777171_original 

ΠΗΓΗ :  ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου