Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΑΝ "ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ" ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ... ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ;;;

Οι «Εθνοπατέρες » απέρριψαν την αίτηση της Δικαιοσύνης να αρθεί η ασυλία του Γιακουμάτου

giakoymatosΠώς το λένε αυτό κύριοι Βουλευτές
Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής απέρριψε κατά πλειοψηφία την αίτηση της Δικαιοσύνης να αρθεί η ασυλία του Βουλευτή της ΝΔ για άμεση συνέργεια σε φοροδιαφυγή από το Γηροκομείο που διαχειρίζεται η σύζυγός του.

Την άρση ασυλίας ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Δημοκραστικοί Βουλευτές, ενώ λευκό ψήφισε η Χρυσή Αυγή. Η Επιτροπή εκτίμησε ότι από την δικογραφία δεν εμπλέκεται πουθενά το όνομα του Βουλευτή.
Από την πλευρά του ο Γ. Γιακουμάτος είπε στην Επιτροπή ότι εισήλθε στην πολιτική με τρια ακίνητα και αναγκάσθηκε να εκποιήσω και τα τρια ακίνητα, ενώ για την επίμαχη υπόθεση είπε ότι αφορά μη δηλωθέν εισόδημα 23.000 ευρώ.
Τους βουλευτές της Χ.Α. θα επισκεφθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας
Εν τω μεταξύ στις φυλακές Κορυδαλλού θα μεταβεί η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, προκειμένου να ακούσει τις εξηγήσεις των προφυλακισμένων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τους οποίους οι ανακρίτριες ζήτησαν εκ νέου την άρση της ασυλίας τους. Η Επιτροπή θα μεταβεί την επόμενη Τρίτη στον Κορυδαλλό.

veteranos.gr/

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου