Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΒΑΣΤΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ !!!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΥΚΡΑΝΟΥ ΗΓΕΤΗ ΣΤΟΝ ΤΣΕΤΣΕΝΟ ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ OUMAROV

Last updated on

ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ
ΟΛΗ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ
Ο νεοφασίστας Ηγέτης του Δεξιου Τομέα
Ο νεοφασίστας Ηγέτης του Δεξιου Τομέα

Βρυξέλλες Πορφύρης Δ/Σταφυλά Π για το pentapostagma.gr
Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας αντέδρασε όπως αρμόζει στην έκκληση του αρχηγού του Ουκρανικού Κόμματος “Δεξιός Τομέας” προς τον Τσετσένο αρχιτζιχαντιστή Dokou Οumarov να υποστηρίξει τις αντιρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία:

“Ο νεοφασίστας Ουκρανός Yarosh κάλεσε σε βοήθεια τον τρομοκράτη Οumarov” σχολίασε στο λογαριασμό του στο twitter ο Κοnstantin Dolgov, τομεάρχης Δημοκρατίας και Δικαίου του Ρωσικού Υπoουργείου Εξωτερικών.
Σήμερα Σάββατο 1η Μαρτίου ο ηγέτης του Δεξιού Τομέα, Yarosh,  δημοσίευσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Κόμματός του :
Oι Ουκρανοί  έχουν πάντα υποστηρίξει τη μάχη σας για απελευθέρωση της Τσετσενίας και των άλλων λαών του Καυκάσου από την Ρωσία.Τώρα ήρθε η ώρα για εσάς και τον αρχηγό σας (Dokou Οumarov) να υποστηρίξετε την Ουκρανία.Σας εξορκίζουμε να εντατικοποιήσετε τις μάχες σας κατά της Ρωσίας που δεν είναι τόσο δυνατή όσο θέλει να φαίνεται.Tώρα έχετε μια μοναδική ευκαιρία για να κερδίσετε ,εκμεταλλευτείτε την.”(Ittar -Tass, 01/03/14)
Capturdgjdye
tweeter Δεξιου Τομέα
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Yarosh είχε λάβει μέρος μαζί με πολυάριθμους Ουκρανούς μαχητές στον πρώτο πόλεμο κατά της Τσετσενίας.
Ο ηγέτης των Ισλαμιστών του Βόρειου Καυκάσου.  Dokou Οumarov καταζητείται για πλήθος εγκλημάτων.Έχει αναλάβει την ευθύνη για σχεδόν όλες τις μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν λάβει χώρα στη Ρωσία τα τελευταία χρόνια.Μεταξύ αυτών η πολύνεκρη επίθεση στο μετρό της Μόσχας την άνοιξη του 2010 και η έκρηξη στο αεροδρόμιο του Domodedovo το Γενάρη του 2011.Παρ΄ότι ο πρόεδρος της Τσετσένιας Ramzan Kadirov ανακοίνωσε πριν από τους Ολυμπιακούς στο Σότσι ότι ο  Dokou Οumarov είναι πλέον νεκρός, οι Συριακές αρχές δεν επιβεβαιώνουν την πληροφορία.
Ο Οumarov εδώ και 2 χρόνια ηγείται των ένοπλων ξένων Μουτζαχεντίν που πολεμούν κατά του Συριακού Στρατού με επιθέσεις αυτοκτονίας και άλλες τρομοκρατικές μεθόδους, έχοντας καταγράψει στο ενεργητικό του πολλές “νίκες”.Θεωρείται ο εγκέφαλος της απαγωγής των επισκόπων  Χαλεπίου (απήχθησαν απόομάδα Τσετσένων ισλαμιστών) τους οποίους ήθελε να χρησιμοποιήσει ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση χιλιάδων Tσετσένων τρομοκρατών από τις φυλακές της Ρωσίας (OTV).
Στη Συρία δρα ως Abou al Chichan και σύμφωνα με πληροφορίες  είναι ο δικαστής του υπαίθριου δικαστηρίου της Σαρίας στο πολύκροτο βίντεο  του “αποκεφαλισμού ορθόδοξου επισκόπου”(τίτλος ανάρτησης του βίντεο από τα Τζιχαντιστικά δίκτυα ).Στη Ρωσία είναι γνωστός για την εξειδίκευσή του στους αποκεφαλισμούς Ρώσων φαντάρων κατά τον πρώτο και δεύτερο αποσχιστικό πόλεμο της Τσετσενίας.
Ο τρομοκράτης εγκληματίας και διεθνής τζιχαντιστής Dokou Oumarov
Ο τρομοκράτης εγκληματίας και διεθνής τζιχαντιστής Dokou Oumarov
Εν τω μεταξύ η Ρωσική Άνω Βουλή έκανε δεκτό το αίτημα του Προέδρου Πούτιν με ομόφωνη απόφαση για αποστολή στρατιωτικής δύναμης στην Ουκρανία. Η χρήση αυτής της απόφασης θα εξαρτηθεί με βάση τις διαμορφωθείσες συνθήκες . Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ρωσικής Προεδρίας Dmitry Peskov δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Vesti ότι ” τώρα μετά την απόφαση της Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρος διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέσα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση υπό την έννοια μιας στρατιωτικής επέμβασης  αλλά και για να αποφασίσει σχετικά με την παραμονή ή μη του Πρέσβη μας στις Η.Π.Α. Σε κάθε περίπτωση ο Πρόεδρος δεν έχε λάβει ακόμα καμιά σχετική απόφαση. Αυτός θα αποφασίσει στη βάση των εξελίξεων. Ελπίζω ότι η κατάσταση δεν θα εξελιχθεί σύμφωνα με το σενάριο που διαδραματίζεται γιατί αυτό αποτελεί απειλή για τη ρώσικη χερσόνησο της Κριμαίας”
Η συνεδρίαση της Άνω Βουλής
Η συνεδρίαση της Άνω Βουλής
Tην ίδια ώρα  τα γαλλικά ειδησεογραφικά μεταδίδουν ότι με εντολή του μεταβατικού Προέδρου της Ουκρανίας, Alexandr Turtshinov, ο ουκρανικός στρατός είναι σε κατάσταση συναγερμού ενώ προβλέπτεται και έκτακτη σύγκλιση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ (France 24).

ΠΗΓΗ:  ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου