Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΕΙΔΕΣ ΛΟΓΙΚΗ Ο ... ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ;;;

Ν.Αναστασιάδης: «Δεν με ενδιαφέρει η εθνική καταγωγή»

Ν.Αναστασιάδης 

Πάλι μας έστειλε “αδιάβαστους” ο πρόεδρος της Κύπρου Ν.Αναστασιάδης ο οποίος υποσχέθηκε στους Κυπρίους (!) ότι θα κατοχυρωθούν “οι βασικές τους ελευθερίες”! Κάποιος θα πρέπει να του θυμίσει ότι αυτές είναι ήδη κατοχυρωμένες, και το καλύτερο το άφησε για το τέλος δεν θεωρεί την εθνική καταγωγή σημαντική!


«Θα δώσουμε τη μάχη για να κατοχυρωθούν οι βασικές ελευθερίες για όλους τους πολίτες, ώστε να απολαμβάνουν αυτά που απολαμβάνουν και οι υπόλοιποι των Ευρωπαίων πολιτών», διαβεβαίωσε σήμερα σε 60 παιδιά δημοτικών σχολείων που επισκέφθηκαν το Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σημειώνοντας πως «είναι δύσκολες χωρίς αμφιβολία οι συνθήκες που περάσαμε και περνούμε και θα είναι δυσκολότερες οι μάχες που θα δώσουμε».

«Για αυτό, και για πολλοστή φορά, καλώ τις πολιτικές δυνάμεις να ενώσουμε μαζί με το λαό τις δυνάμεις μας», ανέφερε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας πως «χρειαζόμαστε την ισχύ της ενότητας, για να ξεπεράσουμε προβλήματα που θα τεθούν μέσα από τις τουρκικές ή τουρκοκυπριακές αξιώσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Χρειάζεται στήριξη η προσπάθεια, χρειάζεται όλων η συμβολή ώστε να τερματίσουμε μια για πάντα την κατοχή».

Και πως θα τερματίσει την Κατοχή; Τερματίζοντας την Κυπριακή Δημοκρατία. Έχουμε πρόβλημα στη ζωή μας; Αυτοκτονούμε και δεν έχουμε κανένα, σύμφωνα με τον Ν.Αναστασιάδη, που θέλει να γραφτεί στο βιβλίο Γκλίνες ως ο πρώτος πρόεδρος κράτους που θα τελειώσει την θητεία του ως πρόεδρος κοινότητας!

Είπε πως διερωτάται εάν 28 κράτη με 28 διαφορετικές εθνότητες ή καταγωγές κατορθώνουν να συνεργάζονται, να συνδημιουργούν και να δημιουργούν τις προοπτικές, γιατί δυο κοινότητες που έζησαν για χρόνια ειρηνικά μαζί δεν μπορεί να το κατορθώσουν με αλληλοσεβασμό ως προς την εθνική καταγωγή του καθενός.

Υπογράμμισε πως «η εθνική καταγωγή δεν ήταν και δεν πρέπει να είναι το πρόβλημα. Είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα που πρέπει να είναι εκείνα που, διασφαλίζοντάς τα, θα μας φέρνουν κοντά και πιστεύω ότι εάν με πείσμα, με όραμα εργαστούμε θα επιτύχουμε τουλάχιστον οι νεώτεροι να ευτυχήσουν να δουν τα κατεχόμενα χωριά μας, να έχουν την ευκαιρία της επιστροφής, να έχουν την ευκαιρία επιτέλους να ζήσουν καλύτερες συνθήκες».

Σίγουρα η εθνική καταγωγή δεν έχει καμμια σημασία για τον Ν.Αναστασιάδη αφού ωθεί την χώρα του να “τουρκέψει” με συνοπτικές διαδικασίες.

Ανέφερε πως «η Κύπρος είναι ένας μικρός παράδεισος» και «από εμάς εξαρτάται αν θα μετατρέψουμε την κόλαση που έφερε η εισβολή σε μια νέα προοπτική ενός παραδείσου που χωρεί όλους μας και δημιουργεί πραγματικά τις συνθήκες να πάμε μπροστά».

Μόνο που η Κύπρος είναι ήδη παράδεισος, το κολαστήριο βρίσκεται στο παράνομα κατεχόμενο τμήμα του νησιού. Στους ελληνοκύπριους θα αφαιρεθεί ο παράδεισος και θα δωθεί στους τουρκοκύπριους, αλλά και στους Τούρκους λαθρεποίκους. 


defencenet.gr

ΠΗΓΗ: ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου