Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Να πληρώσουν οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Εξωτερικών για τις …..νάρκες!!!!

Last updated on mko 

Νάρκες και μάλιστα απασφαλισμένες έθεταν στην τσέπη μας και στην Ελληνικήν οικονομία, οι υπεύθυνοι στο Υπουργείο Εξωτερικών, όταν με κλειστά τα μάτια έδιδαν τσουβαλιδόν χρήματα για αποναρκοθέτηση χωρών στα πέρατα της Γης!!
Πρόκειται για απάτη κολοσσιαία, αφού εκτός των άλλων δεν αφορούσε την Ελλάδα!! Εμάς ποιός μας δίδει αφειδώς τόσα χρήματα; Θυμάστε ή το ξεχάσατε ότι για υπογραφή του δευτέρου μνημονίου δεν μπορούσαμε να βρούμε 300.000 Ευρώ!! ενώ δίδαμε συνεχώς εκατομμύρια Ευρώ για να καθαρίσει ο ναρκοθετημένος !!! τόπος του Λιβάνου, του Ιραν της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης! Πόσο γενναιόδωροι είμαστε και δεν το ξέραμε!
Η γενναιοδωρία με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) αποτελεί βαρύτατο Διοικητικό και Λογιστικό ατόπημα. Τα χρήματα αυτά δεν διακινούνται μέσω της νομίμου οδού, αλλά είναι ρουσφέτια του εκάστοτε Υπουργού.
Με τις αποναρκωθετήσεις έγινε μέγα οικονομικό έγκλημα. Να κληθούν σε απολογία όσοι από το Υπουργείο Εξωτερικών ενέχονται στην υπόθεση. Και η υπόθεση δεν είναι πρόσφατη Η δημοσιοποίησή της ισοδυναμεί με το «εκόμησαν γλαύκαν εις Αθήνας» . Έχει έλθει στην δημοσιότητα πολλές φορές. Η Εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» πολλάκις είχε δημοσιογραφήσει για το θέμα. Σε κάποιο φύλλο είχε αναφέρει 450 ΜΚΟ με τα ονόματα των Διοικητικών Συμβουλίων και το αντικείμενο κάθε ΜΚΟ!! Εκεί αναφερόταν και για τις αποναρκοθετήσεις. Δεν το είδε κανείς; Και πως ελέχθη ότι την απάτη είχε διαπιστώσει μόνον ο Λοβέρδος; Τι έκαμε γι’ αυτό; Κινήθηκε για να αποτραπεί η αιμορραγία του Δημοσίου χρήματος; ΟΧΙ. Κανείς δεν αντέδρασε. Μόνο η πιο πάνω εφημερίδα. Και η ταπεινότης μας σε δεκάδες άρθρα και σχόλια είχε κατακρίνει το θέμα των ΜΚΟ. Και προτείναμε να καταργηθούν όλες εκτός από 5 – 10 Μόνο. Οι άλλες τι προσφέρουν; Και πλείστες αναφέρεται ότι δρουν στο εξωτερικό!! Φιλεύσπλαχνε Έλληνα!

Για το θέμα των ναρκών να ζητηθούν υλικές και πειθαρχικές ευθύνες από όλους τους εμπλεκομένους. Οι ναρκαλιευτές να αποδώσουν αμέσως τα χρήματα πίσω και κατόπιν να διωχθούν ποινικώς. Η συγκάλυψη των βρωμερών πράξεων στους κόλπους της Διοικήσεως και φυσικά της Πολιτικής χρόνια τώρα, είναι ή αιτία της χρεοκοπίας μας. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;

Μιχαήλ Στρατουδάκης


ΠΗΓΗ: ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου