Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Το BBC προπαγανδίζει για άλλη μια φορά υπέρ της Εμφύτευσης Μικροτσίπ.

 

Με τίτλο “Γιατί Θέλω Εμφύτευση Μικροτσίπ” Συνεχίζει την προπαγάνδα του ύπέρ του Οργουελικού καθεστώτος της Ιλλουμινατικής Νέας Τάξης Πραγμάτων το bbc.  Πάσάρεται σαν μόδα MUST και αναδικνύει για άλλη μια φορά τα “ωφέλη” της χρήσης του κάποια από αυτά είναι εύκολη
αγορα και πώληση , αποφυγή της περίπτωσης να πέσει κανείς θύμα χάκερ , έυκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες και αγαθά και πολλά άλλα … Καθώς διαβεβαιώνει το πόσο ασφαλή είναι η χρήση του …  Η απάντηση μας θα πρέπει να είναι ανάλογη  Δέν τσιμπάμε  Ιωάννης, Αποκάλυψη, 1ος Αιώνας μ.Χ (Κεφ. 16, στ. 32-38) “…και ποιεί πάντας, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους ίνα λάβωσιν χάραγμα επι της δεξιάς χειρός ή μετώπου, ινα μην ημπορεί ουδείς να αγοράσει ή πωλήσει τι ει μη ο έχων το χάραγμα ή την εικών του Θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματός του. Και το όνομα αυτού χξς’…”
Το άρθρο του bbc >ΕΔΩ
 
Σχετικό βίντει για το μικροτσίπ: ΕΔΩ
ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Τώρα με την «οικονομική» κρίση που μαστίζει τον κόσμο, τις εξαφανίσεις (...) παιδιών και την «τρομοκρατία», η εμφύτευση μικροτσίπ θα επιβληθεί πολύ πιο εύκολα. Σαν «Μεσσία» θα το υποδεχθούμε που θα δώσει λύση σε όλα μας τα προβλήματα. Δεν θα μας κλέβουν ούτε λεφτά, ούτε παιδιά (...)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή