Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΚΛΗΣΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΓΙΑ ΝΕΡΟ, ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ


1Έκκληση για την προσφορά εμφιαλωμένου νερού, ξηράς τροφής και κουβερτών προς τους κατοίκους της Κεφαλονιάς που δοκιμάζονται από τους σεισμούς απηύθυνε μέσω του Alpha 989 ο Αρχιεπίσκοπος Aθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, ο οποίος επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες το νησί.

«Αυτή την ώρα η Αρχιεπισκοπή δεν θα δεχτεί χρηματικά ποσά, χρειαζόμαστε πρακτικά πράγματα. Το πιο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν νερό. Θέλουμε νερό, ξηρά τροφή, κουβέρτες», είπε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε ακόμη ότι το τμήμα των συσσιτίων της Αρχιεπισκοπής μαζί με την Πρόνοια και τον στρατό θα στήσει μεγάλο μαγειρείο που θα μοιράζει 500 μερίδες φαγητού κάθε ημέρα.

Μιλώντας για την επίσκεψή του στο νησί είπε ότι ήταν μεγάλη συγκίνηση και τους κατοίκους και για τον ίδιο και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας λέγοντας ότι «η Κεφαλονιά έχει λεβέντες ανθρώπους και έχουν ζήσει τέτοιες περιπτώσεις πολλές».

«Θα περάσει και αυτή η δυσκολία, δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, ας μη μας πιάνει πανικός», κατέληξε.


ΠΗΓΗ: http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=38113:ekklii-ier%CE%BFnum&catid=271:ekklisia-tis-ellados&Itemid=765

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου