Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΠΣΚΩΦ “Για δουλειά για τον σύζυγο να προσεύχεστε στον άγιο μάρτυρα Τρύφωνα”

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΠΣΚΩΦ 
Αγαπητή εν Κυρίω 0.!
 Την εγχείριση η Ε. πρέπει να την κάνει οπωσδήποτε και ακριβώς στην τρυφερή νηπιακή ηλικία, όσο ακόμα δεν καταλαβαίνει τη ζημιά της εξωτερικής όψης της.

Διότι, αν δεν την κάνετε τώρα, μπορεί αυτό αργότερα να μετατραπεί γι’ αυτή σε τραγωδία στη ζωή της. Είναι κορίτσι και μέλλουσα δεσποινίδα. Θυμηθείτε τον εαυτό σας στη νεανική ηλικία και το πώς αντιμετωπίζατε την εξωτερική σας όψη.
 
 
Για δουλειά για τον σύζυγο να προσεύχεστε στον άγιο μάρτυρα Τρύφωνα και είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι ο σύζυγος κατά την εντολή του Θεού πρέπει να εργάζεται χάριν της διατροφής του εαυτού του, της οικογενείας του, των τέκνων του, «εν ίδρώτι του προσώπου σου φαγή τον αρτον σου». Αυτό θα είναι προς δόξαν Θεού.
 
 
Σχετικά με τους γονείς, αγαπητή μου, όσο δεν είναι γονείς για σας, είναι σταυρός, αλλά κι εσείς με όλη την οικογένεια, γι’ αυτούς είστε σταυρός και σταυρός όχι μικρός.
 
Ο Θεός να τους δώσει υπομονή και σε σας να δώσει ο Θεός σοφία να φέρετε μέσα στην οικογένεια τους την πίστη στον Θεό όχι με το προφορικό κήρυγμα, αλλά με την ίδια τη ζωή εν Χριστώ, όπου η αγάπη έχει την πρώτη θέση.
 
Ο Κύριος μαζί σας.
apantaortodoxias.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου