Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ... ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ !!!

Mε άθεους, τρομοκράτες και κομμουνιστές προτίθεται να συνεργαστεί ο Αδωνις

«180 μοίρες στροφή έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Real Fm, λέγοντας ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή το κάθε κόμμα αντιλαμβάνεται αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς ως μείζον συμφέρον της χώρας, που είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε δεν υπάρχει θέμα. Μπορούμε όλοι να συνεργαστούμε».

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι πράγματι το μείζον είναι η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη κι ότι όλα τα άλλα ακολουθούν. Να θυμηθούμε όμως λίγο ποια είναι όλα τα άλλα σύμφωνα με το κόμμα του κ. Γεωργιάδη;

Μέσα σε ένα μήνα, η Νέα Δημοκρατία, με επίσημες ανακοινώσεις της έχει δηλώσει τα εξής:

-«Η «συνιστώσα της τρομοκρατίας» εντός ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται. Στελέχη του από το πρωί επιχειρούν να προσφέρουν άλλοθι στους δολοφόνους και την τρομοκρατία χαρακτηρίζοντας τα εγκλήματά τους ως «πολιτικές πράξεις». (...)

-(...)Το ερώτημα είναι πλέον ποιος δίνει γραμμή σε ποιον. Ο Γιωτόπουλος στον ΣΥΡΙΖΑ ή ο ΣΥΡΙΖΑ στον Γιωτόπουλο; Όσο για την ταύτιση των απόψεών τους, αρκεί, απλώς, κάποιος να αντιπαραβάλει τις δηλώσεις τους.

-(...)Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του.
Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο κ. Τ. Κουράκης.
Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος».

-«Φρίκη  προκαλεί η  αποκάλυψη κυριακάτικης εφημερίδας (Πρώτο Θέμα) ότι ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει«επαναστατική κυβέρνηση» που θα καταργήσει τον στρατό, θα ιδρύσει «λαϊκή πολιτοφυλακή», θα φορολογήσει τους Έλληνες με 75% και θα αντικαταστήσει   την Αστική Δημοκρατία, με τη «σοσιαλιστική δημοκρατία των εργαζομένων»(...).

-(...)Καταλαβαίνουμε την αμηχανία του, μετά και τη νέα αποκάλυψη, ότι  ο κ. Τσίπρας με υψωμένη τη γροθιά, μαζί με συντρόφους του από τα περιθωριακά σταλινικά κόμματα της Ευρώπης, τραγούδησε  με υπερηφάνεια τον ύμνο στον Κομμουνισμό  «παντιέρα ρόσα», ανακοινώνοντας έτσι,  την υποψηφιότητά του. Για να γνωρίζουν οι Έλληνες, το «παντιέρα ρόσα», καλεί  σε ανύψωση της κόκκινης (κομμουνιστικής) σημαίας,  και κλείνει  με το περίφημο «Ζήτω ο κομμουνισμός».(...)

Αν λάβουμε υπόψιν μας και το σημερινό πρωτοσέλιδο του Έθνους...

...τότε μάλλον σύντομα θα παρακολουθήσουμε τη σαπουνόπερα «εθνική συνεννόηση» όπου η «καλή» Νέα Δημοκρατία θα προσκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία κι αυτός δεν θα θέλει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου