Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΚΛΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ : ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΓΙΟΥΣ" ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ;;; ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ;;; ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ;;; ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ... ΙΕΡΕΙΣ ;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΣΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ;;; ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ... ΕΛΕΟΣ !!!

Αλλοίμονο στους ασθενείς! Σα δεν ντρέπεται ο μητροπολίτης Σύρου! Μετ

Συνταχθέν υπό των διαχειριστών του Ιστολογίου Κατάνυξις

Αποκαλούν "έθος" τη βρωμερή τους συνήθεια να ευλογούν από κοινού τα ποίμνιά τους ή καλύτερα, το ποίμνιό τους. Ντροπή και όνειδος για τη συνεχιζόμενη αλλοίωση της Πίστης εκ μέρους του σεβασμ. μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου.

Αντί να συνετιστεί από τους μητροπολίτες Πειραιώς κ. Σεραφείμ και Γόρτυνος κ. Ιερεμία, που με παληκαρίσια στάση απέδειξαν ο μεν πρώτος, με την ομολογιακή ανδρεία και παρρησία που τον διακρίνει, ο δε δεύτερος, με την σοφία και τους μεστούς θεολογικούς και πατερικούς του λόγους, την αθλιότητα των παπικών και το ανυπόστατο της ιεροσύνης τους, αυτός αντίθετα, θέτει το ποίμνιο που του ενεπιστεύθει ο Κύριος, στον μέγα κίνδυνο του δαιμονισμού από τις ψευτοευχές του παπικού αρχιεπισκόπου και τις δαιμονοευλογίες του. 
Απαράδεκτος για ακόμη μια φορά ο μητροπολίτης Σύρου, απαράδεκτο και το ποίμνιό του. Πού είναι η αντίδραση του λαού; Τόσο έχει αμβλυνθεί το Ορθόδοξο αισθητήριο των Χριστιανών στη Σύρο

Διαβάζουμε την είδηση από το http://www.amen.gr 
Την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος  κ. Δωρόθεος Β', συνοδευόμενος από τον Σεβ. Επίσκοπο των Καθολικών Σύρου κ. Φραγκίσκο Παπαμανώλη, επεσκέφθη, κατά το έθος, το Γηροκομείο των Αδελφών του Ελέους, το Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο, το Γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονος και το Γηροκομείο του Αγίου Ιωάννου Ταλάντων.
Μετά την ολοκλήρωση του οδοιπορικού αγάπης, ευχόμενοι στους εργαζομένους,  τους περιθαλπομένους και νοσηλευομένους σ’ αυτά καί προσφέροντες ευλογίες και γλυκίσματα, οι Σεβασμιώτατοι, προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση:

«Και κατά την εφετινή μας επίσκεψη είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την, παρά τις δυσμενείς συγκυρίες, υψηλή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και στα τρία Ιδρύματα Προστασίας Γήρατος και το Νοσοκομείο Σύρου, την αξιέπαινη προσπάθεια των ιατρών, των νοσηλευτών και των εργαζομένων σ’ αυτά, τους οποίους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε για τη θυσιαστική προσφορά τους.

Ευχόμεθα πλήρη και ταχεία αποκατάσταση της υγείας των ασθενούντων και κάθε καλό σε όσους αντικειμενικές συνθήκες τους στέρησαν την οικογενειακή θαλπωρή και τους ενέταξαν στη στοργή των  Ιδρυμάτων Προστασίας Γήρατος της πόλεώς μας, τα οποία καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη διαμονή και περίθαλψή τους σ’ αυτά.
  Ευχαριστούμε, τέλος και τα τοπικά ΜΜΕ, που συνοδοιπόρησαν μαζί μας και κάλυψαν δημοσιογραφικά την οφειλετική μας αυτή πορεία αγάπης.»

ΠΗΓΗ:  http://katanixis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου