Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ...ΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ


1Του Μανώλη Κείου
Πολέμησαν την αργία της Κυριακής, εμπορευματοποίησαν τα Χριστούγεννα, κάνουν αργίες εορτές όπως των Τριών Ιεραρχών και τώρα είναι έτοιμοι να... μαγαρίσουν και την Καθαρά Δευτέρα!

Αχόρταγοι είναι οι εχθροί της Εκκλησίας μέσα στο κυβερνητικό στρατόπεδο κατά πως φαίνεται. Κάποιοι ξεκάθαρα αντιχριστιανικοί νόες απεργάζονται πλέον νέα κόλπα για να ξεχάσει ο Έλληνας Ορθόδοξος τι εορτάζουμε και την Καθαρά Δευτέρα και αντί για την αρχή της Τεσσαρακοστής να “εορτάζει” την “λευκή εβδομάδα”!!!!!
Το νέο σχέδιο λοιπόν που τιτλοφορείται  "λευκό πενθήμερο τουρισμού" υποτίθεται πως στόχο έχει την ενίσχυση του τουρισμού, ενώ θα συνοδευτεί και με κλείσιμο σχολείων για δύο ημέρες!

Αναλυτικότερα, οι κυβερνώντες συζητούν πρόταση ξενοδόχων που ζητούν να καθιερωθεί «λευκή εβδομάδα» χειμερινού τουρισμού στη χώρα και αυτή να περιλαμβάνει και κλείσιμο σχολείων.

Το θέμα εξετάστηκε σε σύσκεψη το μεσημέρι της Δευτέρας στο υπουργείο Παιδείας, ενώ οι εισηγήσεις που υπάρχουν είναι να γίνει η πρόταση αποδεκτή όχι όμως για τρεις ημέρες -όπως ζητήθηκε αρχικά (από τις 4 ώς τις 7 Μαρτίου)- αλλά για δύο.

Είναι προφανές πως το αρμόδιο περί των Θρησκευμάτων υπουργείο συναινεί-άθελα του θέλουμε να πιστεύουμε- στην αλλοίωση μιας μεγάλης εορτής της Χριστιανοσύνης μετατέποντάς την σε τουριστικό...δρώμενο! 


ΠΗΓΗ:http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=36635:theloun-namag&catid=99:nea&Itemid=369

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου