Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Τι έκανε ένας 65χρονος για τη μνήμη της γυναίκας του και ανάγκασε εκατομμύρια ανθρώπους να ΔΑΚΡΥΣΟΥΝ;;; (PHOTO)

16 Ιανουαρίου 2014
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Τι έκανε ένας 65χρονος για τη μνήμη της γυναίκας του και ανάγκασε εκατομμύρια ανθρώπους να ΔΑΚΡΥΣΟΥΝ;;; (PHOTO)
Είναι από τις στιγμές που τα λόγια είναι περιττά ή όπως λένε ορισμένοι "οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχάσουμε". Ένας 65χρονος από το Οντάριο, πλήρωσε το γεύμα ενός ζευγαριού στην μνήμη της γυναίκας του που έχασε πρόσφατα.
«Δεν με ξέρετε, αλλά η όμορφη σύζυγός μου τα τελευταία 43 χρόνια, έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα. Απόψε δείπνησα μόνος μου για πρώτη φορά. Μου θυμίσατε πώς ήμασταν εμείς πριν πολλά χρόνια. Παρακαλώ αφήστε με να πληρώσω εγώ για το δείπνο σας. Αυτό θα κάνει το πρόσωπο της Carol να χαμογελάσει κι εμένα να χαρώ… για τώρα», ήταν το συγκινητικό μήνυμα του Καναδού Lee Ballantyne ο οποίος το έγραψε σε μια χαρτοπετσέτα και έφυγε.
Ωστόσο, το ζευγάρι συγκινημένο από την κίνηση του 65χρονου άνδρα αποφάσισε να ανεβάσει το μήνυμα στο Reddit και έτσι αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του Lee Ballantyne που έχασε την σύντροφο της ζωής του στις 30 Δεκεμβρίου.

ΠΗΓΗ: http://www.athensmagazine.gr/portal/bestofathens/articles/75019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου