Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

17 Δεκεμβρίου 2013
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Είχε χαθεί ο σκύλος και γύρισε μετά από... 9 χρόνια!!!


Ένα αναπάντεχο δώρο έλαβε για τα φετινά Χριστούγεννα η Milissa Mae από το Worcester της Βρετανίας: το σκυλί της, που είχε χαθεί, επέστρεψε στο σπίτι. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι πως η Niamh είχε εξαφανιστεί το... 2004!

Ήταν Μάιος, πριν απ εννέα χρόνια, όταν η Niamh πέρασε από ένα κενό στ φράκτη του σπιτιού της Milissa κ εξαφανίστηκε.

Παρότι εκείνη έψαχνε εντατικά για την 3χρονη τότε Niamh εκείνη δεν εντοπίστηκε και οι ιδιοκτήτες της παραιτήθηκαν, παίρνοντας απόφαση πως είχαν χάσει το σκυλί τους γι πάντα.

Ξαφνικά, την περασμένη εβδομάδα, η Mae έλαβε ένα τηλεφώνημα από ένα καταφύγιο ζώων στο Salisbury, με το οποίο την ενημέρωναν πως η Niamh βρισκόταν εκεί! Κάποιος την είχε μεταφέρει στο καταφύγιο αφότου την είχε εντοπίσει να περιπλανιέται στους δρόμους της πόλης, 130 χιλιόμετρα μακριά απ το σπίτι της.

Το σκυλί αναγνωρίστηκε από το μικροτσίπ ενώ όλο το προσωπικό του καταφυγίου ξέσπασε σε δάκρυα όταν είδαν τη Niamh να αναγνωρίζει τη Milissa, ακόμα και ύστερα από εννέα χρόνια.

Η ίδια χαρακτήρισε την επιστροφή του σκύλου «χριστουγεννιάτικο θαύμα».

«Ξέρω μέσα μου πως κάποιος την πήρε, είναι τόσο φιλική, θα πλησίαζε οποιονδήποτε», είπε η Milissa στο Skynews. «Έχει χάσει λίγο τν ακοή της και το τρίχωμά της έχει γκριζάρει αλλά κατά τα άλλα είναι ίδια», πρόσθεσε.

«Ήταν πολύ αδύνατη αλλά πέρα από αυτό είναι σε απρόσμενα καλή κατάσταση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως είναι πια 12 ετών. Προφανώς κάποιος τη φρόντιζε τα χρόνια που μεσολάβησαν. Δεν ξέρω για πόσο καιρό περιπλανιόταν αλλά πρέπει γι κάποιο διάστημα κάποιος να τη φρόντιζε», συμπλήρωσε.

Πλέον η Niamh έχει επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειας Mae και εγκλιματίζεται. Στις αλλαγές περιλαμβάνεται ο 7χρονος σκύλος Ferdy αλλά και η εγγονή της οικογένειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου