Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ;;; ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ;;; ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ;;;

«Βόμβα» Τσίπρα: Η ΕΥΠ μας παρακολουθεί! – «Το τηλέφωνό μου και των βουλευτών μας, παρακολουθούνται» είπε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

 
Η απίστευτη καταγγελία έγινε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κ.Ο - Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να είπε πως και ο ίδιος και οι βουλευτές του παρακολουθούνται από την ΕΥΠ - Η αποκάλυψη έγινε ενώ ήταν σε εξέλιξη η υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Μια αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση και θα φέρει νέα πολιτική θύελλα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση φέρεται να έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του, σύμφωνα με τη Real News της Κυριακής. 

Λίγο πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, ο Αλέξης Τσίπρας προήδρευσε της συνεδρίασης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, εν μέσω των αποκαλύψεων για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και ενώ μερικά 24ωρα πριν είχαν συλληφθεί ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές του Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος, Ηλίας Παναγιώταρος και Χρήστος Παππάς. 

Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να είπε, σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα, πως τόσο το τηλέφωνό του όσο και τα τηλέφωνα των βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολουθούνται από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. 

«Να ξέρετε ότι τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Τόσο το δικό μου, όσο και των βουλευτών μας», φέρεται να είπε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Είναι βέβαιο πως η αποκάλυψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα φέρει νέα σύγκρουση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση. 

Είναι πρωτοφανές αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταγγέλλει πως παρακολουθείται από τις μυστικές υπηρεσίες της ίδιας του της χώρας, άλλωστε. 

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου