Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗ "ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ" Ή ΤΟ "ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ... ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ" ;;;

   ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ



1Μέρα μεσημέρι τραμπουκίστικη συμπεριφορά από πρώην υπουργό της Ν.Δ. κατά δημοσιογράφου

Άνανδρη, ύπουλη, χυδαία και τραμπουκίστικη επίθεση από τον πρώην υπουργό της Ν.Δ. Γερ. Γιακουμάτο, δέχτηκε χθες το απόγευμα ο συνάδελφος Γιάννης Κανελλάκης, στη γωνία των οδών Πλουτάρχου και Χάρητος στο Κολωνάκι. Ήταν περίπου 3.10 .μ. και με παρέα συζητούσαν τα «σημερινά χάλια της χώρας και την οικονομική εξόντωση του ελληνικού λαού από τις τελευταίες κυβερνήσεις».

Κάποια στιγμή, μέσα από ένα αυτοκίνητο που σταμάτησε 3-4 μέτρα παραπέρα, βγήκε ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Γερ. Γιακουμάτος ( μένει εκεί κοντά), ο οποίος μπήκε στην παρέα αλλά και στην συζήτηση. Στην επισήμανση του συναδέλφου Γιαν. Κανελλάκη ότι υπουργοί πρώην κυβερνήσεων είναι ιδιοκτήτες σήμερα βιλών με πισίνες στα βόρεια προάστια και όχι μόνο, ο κ. Γιακουμάτος άρχισε να αλαλάζει, να ωρύεται  και να βρίζει «τους πρασινοφρουρούς» και άλλους με ακατονόμαστες εκφράσεις. 

Απέφευγε να δει κατάματα την πραγματικότητα και να συμφωνήσει ότι για τα σημερινά αιματηρά οικονομικά μέτρα σε βάρος του λαού, φέρουν ευθύνη και οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. και όχι μόνο όλοι οι άλλοι.  Συνέχιζε να εκστομίζει ύβρεις σε βάρος των «ηλιθίων πρασινοφρουρών» και πολλών άλλων. Ακολούθησε, δηλαδή, την γνωστή τακτική του...λαγού και του τραμπούκου.

Στην κουβέντα επάνω θυμήθηκε και ένα σχολιασμό που είχε κάνει παλιότερα ο συνάδελφος Γιάννης Κανελλάκης ( από εκπομπή του Μέγκα), ότι είναι μόνιμος θαμώνας του Κολωνακίου, ενώ ως βουλευτής ( τότε) εισέπραττε τους παχυλούς μισθούς. Και ακόμη, ότι έχει ενοικιάσει δύο ορόφους σε πολυκατοικία, στην συμβολή των οδών Πλουτάρχου και Χάρητος, στο Κολωνάκι, από το Γηροκομείο Αθηνών, αντί του ποσού των 3.500 ευρώ το μήνα. Την πληροφορία αυτή την είχε επιβεβαιώσει και με τηλεφώνημα, που έκανε ο συνάδελφος, στον πατέρα Προκόπη, υπεύθυνο του Ιδρύματος. Και τότε ο κ. Γιακουμάτος κινήθηκε εναντίον του Γιάννη Κανελλάκη. Τον επισκέφθηκε με αστυνομικούς-φρουρούς του στο στούντιο του Μέγκα στον 7ο όροφο και του επιτέθηκε. Έφυγε όμως κλωτσηδόν από το στούντιο.

Όλα τα παραπάνω ενόχλησαν, για μια ακόμη φορά τον κ. Γιακουμάτο και αντί άλλων επιχειρημάτων να αντικρούσει τα όσα του καταμαρτυρούν και  τα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τον ίδιο, επιτέθηκε στον συνάδελφο, ο οποίος και αμύνθηκε επιτιθέμενος. Απετράπησαν τα χειρότερα γιατί εκείνη την στιγμή ( 3.10 μ.μ. ακριβώς),  από το σημείο αυτό πέρασε τυχαία ένα περιπολικό και αστυνομικοί έκαναν συστάσεις και στις δύο πλευρές, αλλά επενέβησαν και οι παρευρισκόμενοι και τους συγκράτησαν.

Αντί, λοιπόν, να ζητήσει συγνώμη, και να απολογηθεί μαζί με άλλους κηφήνες για τα κλεμμένα και να φωνάζουν εναντίον αυτών που κυβερνάνε και που συνεχίζουν να παίρνουν ακόμα αιματηρά και αντιλαϊκά μέτρα, και που έχουν γονατίσει, εξοντώσει και εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό, κάποιοι γιακουμάτηδες, προτιμούν τον τραμπουκισμό, τις επιθέσεις, τις ύβρεις και τις απειλές σε δημοσιογράφους και άλλους πολίτες. Κύριε εισαγγελέα, έχετε τον λόγο !!! Οι τραμπούκοι πρέπει να συλλαμβάνονται και όχι να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ο φασισμός δεν θα περάσει !

ΠΗΓΗ:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=28438:epithei-giakoum&catid=284:politika&Itemid=780

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου