Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ "ΕΠΙΠΕΔΟ" ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΣΤΟ ... "ΝΑΟ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

"Ομορφιές" στη Βουλή - Καπερνάρος σε Μαρκόπουλο: «Θα σε γ...σω»!!!

19 Σεπτεμβρίου 2013

Χοντρό επεισόδιο στο περιστύλιο της Βουλής σημειώθηκε πριν από λίγο με τον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρο να επιτίθεται στον Κώστα Μαρκόπουλο της Ν.Δ με εκφράσεις πεζοδρομίου. κι ενώ οι δύο άνδρες συζητούσαν σε ήρεμο τόνο ξαφνικά ο Β.Καπερνάρος «άναψα» και άρχισε να φωνάζει στον Μαρκόπουλο:
«Όπου σε βρω θα σε γ...» . Η κόντρα φαίνεται πως έχει τη βάση της σε μήνυση που κατέθεσε πρόσφατα ο κ. Μαρκόπουλος σε στελέχη των ΑΝ.ΕΛ στην Εύβοια με την κατηγορία ότι τοιχοκόλλησαν αφίσες με υβριστικό εναντίον του περιεχόμενο. Σύμφωνα με ωτακουστές ο κ. Μαρκόπουλος βλέποντας τον κ. Καπερνάρο στο περιστύλιο και έχοντας μάθει ότι οι ΑΝ.ΕΛ ετοιμάζουν και αυτοί μήνυση εναντίον του του είπε:
«Βασίλη μαθαίνω ότι ψάχνεις στοιχεία για μένα. Εδώ είμαι να σου τα δώσω ο ίδιος. Ό,τι θέλεις». Ο κ. Καπερνάρος εξεμάνη και αφού επιβεβαίωσε οτι θα κατατεθεί μήνυση και εναντίον του κ. Μαρκόπουλου άστραψε αρχίζοντας να φωνάζει όσα γράφουμε παραπάνω. Όλα τα λεφτά πάντως ήταν η αντίδραση του Μαρκόπουλου ο οποίος ατάραχος άνοιξε την πόρτα της Ολομέλειας και φώναξε στον Καπερνάρο: «Δεν έρχεσαι να τα πεις και μέσα;».

πηγή: www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου