Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΨΑΞΕ ΒΡΕΣΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ, ΠΟΙΟΣ ΕΡΡΙΞΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ... !!!

ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΗΘΕΛΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ (VIDEO)


1Επιμέλεια: Μάνος Χατζηγιάννης

Από το 2011 γεννήθηκε η επιθυμία της διαβόητης Λέσχης Bilderberg  για...στρατιωτική δράση στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο παγκόσμιος ερευνητής Bob Chapman, σκόπευε να δρομολογήσει νέο πόλεμο στη Μέση Ανατολή, με τη Συρία  να είναι ο κύριος στόχος της.


Ο Chapman ανέφερε πως το 2011 όσο η κυβέρνηση Ομπάμα ετοιμαζόταν να ξεκινήσει έναν καθολικό πόλεμο εδάφους στη Λιβύη, τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ κινούνταν προς την ακτή της Συρίας, ακριβώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ομάδας Bilderberg,  σύμφωνα με τις οποίες στόχος ήταν να ξεκινήσει ένα μαζικό νέο πόλεμο στη Μέση Ανατολή, με τη Συρία είναι ο κύριος στόχος της.

Συγκεκριμένα το USS Bataan, ο αμερικανικός πλωτός αμφίβιος αερομεταφορέας, μαζί με 2.000 πεζοναύτες, 6 πολεμικά αεροπλάνα, και 15 επιθετικά ελικόπτερα κινήθηκε σε μια τοποθεσία ακριβώς έξω από την ακτή της Συρίας.

1

"Αυτή η τεράστια συγκέντρωση των ναυτικών μονάδων αναχαίτισης πυραύλων μοιάζει σαν προετοιμασία από την Ουάσιγκτον για την περίπτωση του Ιράν, της Συρίας και της Χεζμπολάχ”
ανέφερε τότε η ιστοσελίδα DEBKAfile
και έκανε αναφορά για το ενδεχόμενο “στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ  για να σταματήσει την σφαγή στη Συρία”

Μια άλλη ένδειξη τότε ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζαν μια επέμβαση στη Συρία ήταν το γεγονός ότι η Χεζμπολάχ είχε μετακινήσει πυραύλους της από το βόρειο Λίβανο σε περιοχές στο κέντρο της χώρας, μετά από προειδοποίηση του Ιράν.

Ο βετεράνος δημοσιογράφος Jim Tucker, είχε προειδοποιήσει, ότι η ισχυρή Λέσχη Bilderberg σχεδιάζει ένα γιγάντιο νέο πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Επίσης, τον Ιούνιο του 2011 ο δημοσιογράφος , συγγραφέας και αναλυτής Adrian Salbuchi μιλώντας στο Russia Today έκανε λόγο για «κρυφή ατζέντα» της Bilderberg αναφορικά με τη Συρία. Τότε γινόταν η συνάντηση της Λέσχης στο St Moritz της Ελβετίας...

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του Adrian Salbuchi (στα αγγλικά):


ΕΔΩ
                                  
ΠΗΓΗ:  http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=27547:apo-to-ithe&catid=99:nea&Itemid=369

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου