ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ"

Αναρχικοί και αριστεριστές παρακινούμενοι από το κλίμα που έχουν δημιουργήσει τα πολλά ΜΜΕ και δηλώσεις κυβερνητικών (μέχρι και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε μια δήλωση που μπορεί να ... παρεξηγθεί) ξυλοκόπησαν μέχρι αναισθησίας έναν 18χρονο στην Πάτρα επειδή είχε στο προφίλ του στο facebook μία ελληνική σημαία!
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο ομάδα - κατ'ευφημισμόν - "αντιεξουσιαστών", στην πραγματικότητα συμμορίες περιθωριακών ταραχοποιών επιτέθηκαν χθες το βράδυ  σε έναν 18χρονο, ο οποίος καθόταν σε παγκάκι της πλατείας Εθνικής Αντίστασης, γιατί είχαν δει ανάρτηση που είχε κάνει ο νεαρός στο  Facebook με ... ελληνική σημαία κάτι το οποίο θεωρήθηκε υπέρτατη πρόκληση και ο νεαρός "εθνικιστής και μέλος της συμμορίας της Χρυσής Αυγής".
Ο 18χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινα νοσηλευόμενος
Νωρίτερα, σύμφωνα με το thebest.gr, είχαν προηγηθεί επεισόδια με δύο τραυματίες στην πλατεία Όλγας, όταν αναρχικοί συγκρούστηκαν με την αστυνομία και ομάδες πολιτών που θεώρησαν ότι ήταν "χρυσυγίτες".
Αυτή η θεωρία των "δύο άκρων" που καλλιεργούν τα κυβερνητικά κέντρα και η τρόϊκα προκειμένου να επιβιώσει η πολιτική των Μνημονίων μέσω του αποπροσανατολισμού και του εκφοβισμού της κοινωνίας, φαίνεται ότι τελικά θα έχει πολλά θύματα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr