Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο π. ΠΑΪΣΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΓΙΑ ΣΑΣ !!!

Ερντογάν: Σε λίγα χρόνια πρέπει να είμαστε 200 εκατ. Τούρκοι...!!

Χάρτης Τουρκία
Ο τούρκος πρωθυπουργός σε ομιλία του στα γραφεία του AKP στην Kωνσταντινούπολη, με την ευκαιρία του Μπαϊραμιού, επανέλαβε επιθυμία του να τριπλασιαστεί...

σε λίγα χρόνια ο πληθυσμός της χώρας του που σήμερα ξεπερνά τα 75.000.000 πολίτες. Μάλιστα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, αν όχι την οργή του που κάποιοι, όπως είπε, τον κατηγορούν ότι ζητά από τους Τούρκους να κάνουν τρία παιδιά.
Συγκεκριμένα είπε: «Αυτό είναι δικαίωμα μου. Δεν καταπιέζουμε κανέναν με το όπλο για να το κάνει. Επιτρέψτε μου να το ζητήσω κι αυτό. Όταν ο Πούτιν το λέει αυτό , είναι όλα καλά όταν ο Ταγίπ Ερντογάν το λέει τότε ενοχλείστε. Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες δίνουν ακόμη και οικονομική βοήθεια για κάθε παιδί. Εμείς ακόμη δεν το κάναμε» δήλωσε. Να σημειωθεί ότι η Τουρκία δεν αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα και ούτε είναι μία χώρα γερόντων. Ο Τούρκος πρωθυπουργός γνωρίζει τη γεωστρατηγική βαρύτητα που έχει μία χώρα όταν ο πληθυσμός της ξεπερνάει τα 200.000.000 πολίτες.
Φαίνεται οτι ο Τούρκος πρωθυπουργός δεν νοιάζεται τόσο για την αναβάθμιση της ζωής των πολιτών του όσο για την αλματώδη αύξηση του πληθυσμού της χώρας του. Αντίθετα εμείς, είμαστε μία χώρα γερόντων που το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος εντείνεται λόγω της κρίσης καθώς τα ζευγάρια κάνουν ολοένα και λιγότερα παιδιά και ταυτόχρονα “αιμορραγούμε” αφού οι νέοι της χώρας ομαδικά μεταναστεύουν αναζητώντας μία καλύτερη τύχη στο εξωτερικό.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου