Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΜΟΝΟ ... ΦΡΙΚΗ !!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Μικρά κοριτσάκια με μπικίνι σε έκθεση αυτοκινήτων - Προωθούν την παιδοφιλία χωρίς να κρύβονται...

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Μικρά κοριτσάκια με μπικίνι σε έκθεση αυτοκινήτων ΦΩΤΟ Προωθούν την παιδοφιλία χωρίς να κρύβονται...

Μετά το πολυσυζητημένο ριάλιτι της Αμερικής, στο οποίο πρωταγωνιστούν μικρά κοριτσάκια, ντυμένα και βαμμένα σαν μεγάλες κοπέλες, έρχεται μία έκθεση αυτοκινήτων που έγινε στην Κίνα για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Στην έκθεση εμφανίζονταν μικρά κοριτσάκια, τα οποία φορώντας μόνο ένα μαγιό μπικίνι, πόζαραν προκλητικά ως μοντέλα δίπλα στα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, θέσεις που μέχρι πρότινος κρατούσαν καλλίγραμμα μοντέλα που πόζαραν προκλητικά μπροστά από τα νέα μοντέλα των βιομηχανιών.
Όπως ήταν φυσικό, αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.
Οι φωτογραφίες των κοριτσιών δημοσιοποιήθηκαν στο weibo και αμέσως ξεκίνησαν οι αντιδράσεις. Μάλιστα πολλοί κινήθηκαν νομικά εναντίον των διοργανωτών της έκθεσης, των γονιών των παιδιών αλλά και των εργοστασίων των αυτοκινήτων.

Μια μητέρα δικαιολογήθηκε πως εκείνη ήταν που ενθάρρυνε την κόρη της να λάβει μέρος.
Οι μητέρες των μικρών κοριτσιών, είπαν ότι το έκαναν για να βοηθήσουν τις κόρες τους να έχουν μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση.

Όμως πολλοί από εκείνους που αντέδρασαν, υποστήριξαν ότι είναι άσχημο να χρησιμοποιούνται μικρά κορίτσια ως μοντέλα για να προσελκύσουν κόσμο όπως πολύ άσχημο είναι και να μαθαίνουν παιδάκια σε τόσο μικρή ηλικία πώς να βγάζουν εύκολα χρήματα!

Όπως και προωθούν την παιδοφιλία ανοικτά πια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου