Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ("ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ") ;;;

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ


Η περιβόητη ισλαμιστική οργάνωση “Ισλαμικό Χαλιφάτο του Ιράκ και της Μ.Ανατολής” που έχει πλούσια δράση στην ένοπλη αντιπολίτευση της Συρίας, προέβη σε ένα ακόμη ειδεχθές έγκλημα υπό τις ιαχές του Αλαχ ακ Μπαρ. Απήγαγαν δυο παιδιά από τα χωριά Noubl και Al Zahra στο βόρειο Χαλέπι με μοναδική δικαιολογία ότι σε αυτές τις περιοχές ο πληθυσμός είναι υπέρ της κυβέρνησης Άσσαντ. Και ενώ πηγές από τη Συρία μιλούν πλέον για έναν “ανυπολόγιστο αριθμό” απαγωγών πολιτών και παιδιών, οι μαχητές αυτοί που βλέπουν την αποφασιστικότητα του συριακού στρατού άκαμπτη παρά τις απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό, εντείνουν τη δολοφονική τους δραστηριότητα με θύματα ανυποψίαστους άμαχους πολίτες και παιδιά. Δυστυχώς ο φόβος των κατοίκων είναι τέτοιος που δεν καταγγέλλουν καν τα περιστατικά των απαγωγών και είναι τα ιστολόγια των ισλαμιστών που αναρτούν τα βίντεο των εκτελέσεων δίνοντας και τις σχετικές πληροφορίες για τα θύματά τους.

Οι φωτογραφίες  αφορούν στιγμιότυπα από το βίντεο εκτέλεσης 2 παιδιών που υπομονετικά , με δεμένα τα μάτια και τα χέρια αναμένουν γονατιστά και με σκυμμένο το κεφάλι το θάνατό τους, όση ώρα ο σαδιστής ισλαμιστής μασκοφόρος εξηγεί διαβάζοντας από ένα χαρτί τους λόγους της εκτέλεσής τους σύμφωνα με το δίκαιο της Σαρία. Μετά την απαγγελία του κατηγορητηρίου, απομακρύνεται για να τα πυροβολήσει από δεξιά με πολλαπλές σφαίρες και να τα εγκαταλείψει νεκρά.

Δυστυχώς στο διαδίκτυο πληθαίνουν οι σοκαριστικές φωτογραφίες σφαγιασμένων παιδιών με σκοπό τον εκβιασμό του πληθυσμού με αυτό που ο κάθε άνθρωπος θεωρεί ό,τι πιό ιερό στη ζωή του.
πηγές : breaking news syria , syria news
ΠΣ / ΔΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου