Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΔΩΡΗΤΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ...

ΔΩΡΗΤΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ...

Ένας φίλος μας έστειλε το παρακάτω, το οποίο είναι ένα φυλλάδιο που μοιράστηκε στην Κύπρο πριν μερικά χρόνια. Αξίζει να το διαβάσετε, να το τυπώσετε και να το μοιράσετε στις ενορίες σας. Μη θεωρείτε δεδομένο ότι οι πιστοί στις ενορίες είναι ενήμεροι για το θέμα. Είμαστε και εμείς υπεύθυνη για τους αδερφούς μας και οφείλουμε τουλάχιστον να τους ενημερώσουμε.


Στο pentapostagma.gr έχουμε ασχοληθεί πάρα πολλές φορές με το θέμα. Δες εδώ κάποια άρθρα που σίγουρα σε ενδιαφέρουν


 -  Σ Τ Α Μ Α Τ Α -

Σκέψου...


1ον    Οι παραλήπτες της κάρτας του «δωρητή οργάνων» πληροφορούνται ότι τα όργανα δήθεν «λαμβάνονται μετά θάνατο».


2ον    Είναι ιατρικώς αδύνατο να υπάρξη πτωματικός δότης.     (μονον ζωντανός δότης).


3ον    Αυτό που δεν γνωρίζουν οι δότες είναι ότι «προκειμένου να σωθεί ενας άλλος ασθενής, πρέπει οι ιατροί να προξενήσουν πάνω στο χειρουργικό τραπέζι τον θάνατο του δότη».


4ον    Εκατοντάδες «κλινικά νεκροί» επέστρτεψαν στην ζωή  πρίν η ιατρική επιστήμη αρχίση να εφαρμόζει την μέθοδο των μεταμοσχεύσεων.  


Δήλωση ιατρού στην εισαγωγή βιβλίoυ του:
Πρέπει να σας πω πως ότι θεραπεύει ( η μεταμοσχευσις) και ταυτόχρονα σκοτώνει, αυτο δεν μπορεί να εκλαμβάνεται ως μήνυμα ζωής. Ούτε μπορεί να έχει την συγκατάθεση μας.           


Οι παραπάνω πληροφορίες πάρθηκαν από το βιβλίο του συμπατριώτη μας παθολόγου ιατρού Κυπριανού Χριστοδουλίδη ΜΕΤΑΣΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ: Λύση η πρόβλημα,       
Εκδόσεις «Υπακοή 1995» και αποσκοπούν σε απλή πληροφόρηση που έχει ως σκοπό γνώσεις που θα συμβάλουν σε μία «δικαιότερη επιλογή» από μέρος αυτών που απλά......... δεν γνωρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου