ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΔείτε πως μετέτρεψαν ενα βαγόνι σε ΕκκλησίαΡωσία Κυριακή, 07 Ιουλίου, 2013 15:55
ΚείμενοΛουδάρος ΑνδρέαςΦωτογραφίεςΔΟΓΜΑ
ΔΟΓΜΑ | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Αν υπάρχει κάτι που οι Ρώσοι έχουν αποδείξει με εντυπωσιακό τρόπο, είναι πως σε θέματα που αφορούν στην πίστη, και φαντασία έχουν και ούτε φείδονται κόπων και εξόδων. 
Τρανό παράδειγμα η μετατροπή ενός ολόκληρου βαγονιού τρένου σε ιερό Ναό.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε και δημοσιεύει αποκλειστικά το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΔΟΓΜΑ» μπορείτε να δείτε το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό του ειδικού βαγονιού που μετατράπηκε σε Ναό. 

Τις επόμενες ημέρες αυτός ο κινούμενος Ναός θα είναι ο «επίσημος» μεταφορέας του Σταυρού του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα που την Πέμπτη θα βγει για πρώτη φορά από την Πάτρα και θα μεταφερθεί στην Αγία Πετρούπολη με στρατιωτικό αεροσκάφος. 

Σε αυτό το βαγόνι, ο Σταυρός θα ταξιδέψει από την Αγία Πετρούπολη στη Μόσχα, από εκεί στο Κίεβο και θα καταλήξει στο Μινσκ,πρωτεύουσα της Λευκορωσίας.

Πηγές από την Ι. Μητρόπολη Πατρών σημείωσαν στο «Δόγμα» πως αυτή η ιδιαίτερα τιμητική αντιμετώπιση του Σταυρού του Αγίου Ανδρέα από τους Ρώσους δίνει ξεχωριστό ύφος στις εκδηλώσεις. 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ \ Απολειστικό ρεπορτάζ του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΔΟΓΜΑ \ WWW.DOGMA.GR ALL RIGHTS RESERVED



Την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Πατρών θα υποδεχθεί στην πόλη, πολυμελή αντιπροσωπεία από την Ρωσία με επικεφαλής τον πρόεδρο του ιδρύματος «Άγιος Ανδρέας ο Πρωτόκλητος» κ. Β. Γιακούνιν ο οποίος επίσης είναι πρόεδρος των ρωσικών σιδηροδρόμων.

Ο Σταυρός θα αναχωρήσει από την Πάτρα την Πέμπτη.