Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ... ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ !!! ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ 'ΜΑΣ ... ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΗΜΕΡΑ !!!

«Θα είναι καλύτερη η αυριανή μέρα για την Ελλάδα»

«Ο Ελληνισμός έχει τη δύναμη να ξεπερνά τα προβλήματα που κατά καιρούς αντιμετώπισε. Και χαίρομαι γιατί είμαστε εδώ με την ίδια πίστη ότι θα προσπαθήσουμε. Και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή όλοι μας αυτό κάνουμε: προσπαθούμε», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας σε σύντομο χαιρετισμό τους σε Έλληνες ομογενείς που ζουν στην Πολωνία και Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εκεί, με τους οποίους συναντήθηκε αργά το απόγευμα στη Βαρσοβία, όπου από την Δευτέρα το πρωί πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.
Ο κ. Παπούλιας είπε ακόμη ότι γίνεται προσπάθεια να τονωθούν και να δυναμώσουν οι σχέσεις μας με την Πολωνία, μια χώρα σημαντική μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια. «Βέβαια, δεν ζει τα δικά μας προβλήματα, αλλά εμείς τα ζούμε και πιστεύουμε ότι θα τα ξεπεράσουμε. Γιατί όπως λέω πάντοτε: Η αυριανή ημέρα θα είναι καλύτερη», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συζητώντας με τους ομογενείς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις λύσεις για να ξεπεραστούν καθώς και τις κατάλληλες παρεμβάσεις για να ενισχυθούν οι προσπάθειες των Ελλήνων επιχειρηματιών, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Ο κ. Παπούλιας ζήτησε από τους ομογενείς να μην ξεχνούν «αυτή τη μικρή πατρίδα, αλλά τη πολύ σπουδαία και πολύ σημαντική». Την Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τον πολωνό ομόλογό του Μπράνισλάβ Κομορόφσκι και την πολιτική ηγεσία της χώρας και την Τρίτη θα μεταβεί στην Κρακοβία για να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στα στρατόπεδα εξόντωσης Άουσβιτς - Μπιρκενάου. 


ΠΗΓΗ:   http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/07/blog-post_6618.html

1 σχόλιο:

  1. Κάποιος λέει ψέματα εδώ...

    Ο Παπούλιας την έχει δέσει τη γαϊδάρα του, που λένε και στο χωριό μου. Βίλες έχει φτιάξει, τα λεφτά του τα έβγαλε έξω, λεφτά και για τα τρισέγγονα, ποιό λόγο έχει να μην πιστεύει σε καλύτερη μέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή