Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΑΚΟΥ, "ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ" !!! ΜΑ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ !!!

Αναγνώστης: «ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ?»


«Το 1944, ο μόλις 25 ετών Ανδρέας Παπανδρέου είναι ένα από τα πέντε μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας στη διάσκεψη του Bretton Woods - που σχεδίασε ολόκληρη την αρχιτεκτονική της παγκόσμιας οικονομίας ως τις πετρελαϊκές κρίσεις του '70 - της οποίας ηγείται ο κορυφαίος Έλληνας οικονομολόγος Κυριάκος Βαρβαρέσος...»
ΟΜΩΣ ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΕΝ' ΛΟΓΩ ΔΙΑΣΚΕΨΗ!...
«Το τέλος του Β' παγκόσμιου πολέμου, εκτός από τις οδυνηρές συνέπειες για την ανθρωπότητα σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, γέννησε στο οικονομικό διεθνές πεδίο τη Νομισματική και Χρηματοοικονομική Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών, γνωστή και ως η Διάσκεψη του Bretton Woods. Στη διάσκεψη αυτή, που έλαβε χώρα από την 1η έως τις 22 Ιουλίου του 1944 στο ομώνυμο θέρετρο της πολιτείας New Hampshire των ΗΠΑ, παραβρέθηκαν 730 συμμετέχοντες από 45 συμμαχικές χώρες. Εκεί αποφασίστηκε η δημιουργία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), της Παγκόσμιας Τράπεζας, καθώς και η υιοθέτηση του συστήματος σταθερών συναλλαγματικών ισοτιμιών που έγινε γνωστό ως το σύστημα του Bretton Woods»
...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩ (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ - ΕΜΠΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ)...ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ) ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ....
ΨΕΥΤΟΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ MADE IN USA....TI ΣΟΪ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ! ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ?...ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ!!!.... ΗΡΘΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!... ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ? … ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΖΕΥΤΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΑΝΕΙΑ?...ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ?
Είμαστε οι νεοέλληνες αξιολύπητοι …μάζα που ελέγχεται και χάφτει ότι της πασάρουν …που τυφλωθήκαμε από λίγο χρήμα να πάρουμε σπίτι, αμάξι και ότι άλλο κυκλοφορεί από τον δυτικό κόσμο… που τους άξιους ηγέτες και πραγματικούς άνδρες ή τους δολοφονήσαμε ή τους φυλακίσαμε ή τους εξορίσαμε… που σηκώσαμε το μαχαίρι ο ένας έναντι του άλλου …που πάντα βλέπαμε κοντόφθαλμα με κριτήριο το προσωπικό συμφέρον … φωτεινές εξαιρέσεις υπήρχαν που δεν κινήθηκαν με βάση το προσωπικό συμφέρον αλλά με κίνητρο την πατρίδα τους …δυστυχώς ελάχιστοι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού … κάποιοι από αυτούς παραπλανήθηκαν …για κάποιους η ιστορία είναι ακόμη μελανή …δεν ήρθε η ώρα να τους γράψει η ιστορία με χρυσά γράμματα…
Το αφιερώνω πρώτιστα στον Ιωάννη Καποδίστρια που δολοφονήθηκε γιατί τόλμησε να γράψει τη περιβόητη εγκύκλιο κατά των Στοών … (καθότι πέρασε μέσα από αυτές και κατάλαβε) … καλά φάγαμε το παραμύθι 2 αιώνες ότι η αιτία της δολοφονίας του ήταν άλλη …
Το αφιερώνω στους δύο προέδρους της Αμερικής που δολοφονήθηκαν γιατί δεν άκουσαν τους τραπεζίτες και δεν ήθελαν να υποδουλώσουν τη χώρα τους!
Το αφιερώνω σε όλους αυτούς που για οικονομικούς λόγους χάθηκαν λόγω αυτοχειρίας τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα!
Το μόνο που έχω να μας ευχηθώ είναι να απεγκλωβιστούμε από το χρήμα …δεν είναι αυτοσκοπός … δυστυχώς θα έρθουν δύσκολες μέρες …η λύση δεν είναι μέσα από τα κόμματα… όσοι αγαπούν αυτή τη χώρα αλλά και θέλουν να είναι άνθρωποι πάνω απ’ όλα θα καταλάβουν ότι στο παγκόσμιο χάρτη παίζεται ένα βάρβαρο σχέδιο κατά της ανθρωπότητας … ήδη στήνουν σκηνικό θρησκευτικού πολέμου στη μέση ανατολή … χώρες όπως τη Β. Κορέα και το Ιράν (νομίζω δεν ελέγχονται από την παγκόσμια τράπεζα ακόμη) θα θελήσουν να τις πολεμήσουν … ήδη έχουν δημιουργηθεί συμμαχίες (ΝΑΤΟ versus ΡΩΣΊΑ ΚΙΝΑ ΙΡΑΝ )… και δεν ξέρω τι άλλο παίζεται αλλά σίγουρα παίζονται και άλλα…                                  με νικητή ποιόν στο τέλος ….? Ποιος ωφελείται από τους πολέμους ? ποιος τους χρηματοδοτεί? 
Είμαστε μία μικρή χώρα με τεράστιο πνευματικό και πολιτιστικό πλούτο… με ήρωες…. Όμως στη χώρα αυτή υπάρχει και ο Άθωνας … υπάρχει αυτό το Άνδρο του Χριστιανισμού..της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας… σίγουρα κάποιοι γέροντες ανησυχούν και προσεύχονται ..αγωνιούν για μας αλλά και για όλη την ανθρωπότητα και προσεύχονται νυχθημερόν… ας προσευχηθούμε και εμείς μαζί τους.
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου